Altcoin,

Zilliqa, Chainlink en Cosmos Prijzen Stijgen!

Bijna alle crypto koersen kleuren groen de dag voordat Facebook haar cryptocurrency project aan kondigt. 3 munten zien hun koers explosief stijgen vandaag, namelijk: Zilliqa (ZIL), Chainlink (LINK) en Cosmos (ATOM).


Zilliqa (ZIL) koers stijgt met 7,4%

Zilliqa is 1 van de best presterende munten van vandaag. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 ZIL token rond de $0,0254 dollar. 24 uur geleden lag de ZIL prijs nog rond de $0,0238 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 7,4 procent is gestegen.

 
Zilliqa, zil prijs

In een eerder bericht gaven we al aan dat de koersstijging van Zilliqa goed te verklaren is. Er gaan namelijk geruchten dat Facebook, met haar eigen cryptocurrency munt, in een nog niet nader bepaalde vorm, gebruik gaat maken van Zilliqa. Deze geruchten zorgen voor een flinke prijsstijging van de altcoin.

Morgen 18 juni wordt er naar alle waarschijnlijk aangekondigd hoe het crypto project van Facebook vormgegeven wordt. Tot dan zullen geruchten de prijs van ZIL bepalen. Wordt morgen aangekondigd dat Facebook inderdaad gebruik gaat maken van Zilliqa? Dan kunnen we een nog grotere prijsstijging verwachten.

 

Cosmos (ATOM) prijs stijgt met 7,4%

Niet alleen Zilliqa ziet haar koers vandaag flink stijgen. Ook Cosmos ziet haar koers groen kleuren. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 ATOM rond de $6,73 dollar. 24 uur geleden lag de Cosmos prijs nog rond de $6,24 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 7,4% is gestegen.

 


Chainlink (LINK) prijs stijgt met 15,8%

Tot slot beschrijven de koersstijging van 1 van de grootste winnaars van vandaag: Chainlink. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 LINK token rond de $1.94 dollar. 24 uur geleden lag de prijs nog rond de $1.68 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met 15.8 procent is gestegen.

De Chainlink koers is op 13 juni explosief gestegen toen Google aankondigde Chainlink te gaan gebruiken blockchain applicaties te laten ontwikkelen. Sinds deze aankondiging is de Chainlink koers met 69 procent gestegen.