Ripple Nieuws

Zullen de nieuwste ontwikkelingen in de Ripple rechtszaak een prijsstijging veroorzaken?

De Ripple prijs leefde even op afgelopen weekend vanwege een aantal ontwikkelingen in de rechtszaak. In dit artikel lees je het laatste nieuws over de rechtszaak en kom je meer te weten over het sentiment onder XRP investeerders.


Laatste ontwikkelingen in de SEC-rechtszaak

Afgelopen weekend schoot de XRP prijs plotseling omhoog. Dit gebeurde nadat de advocaten van Ripple sterk bewijs lieten zien uit de toespraak van William Hinman eind vorige week. Hinman had zich in 2018 uitgesproken en verklaarde dat hij Ethereum niet als security beschouwde.

Het juridische team van Ripple heeft sindsdien een reeks emails ontdekt tussen het bureau en een derde partij waarin de SEC een soortgelijk standpunt inneemt. Dit is in strijd met de eerdere bewering dat Hinman’s opmerkingen zijn persoonlijke mening waren. De ontwikkeling heeft de hoop weer opgewakkerd dat de rechtszaak in het voordeel van Ripple zal gaan eindigen.

Daarnaast vestigden de advocaten van Ripple ook de aandacht op het feit dat de SGC verzuimde bijna 30.000 toelatingsverzoeken te beoordelen. Deze RFA’s hadden de juridische procedure mogelijk kunnen versnellen. Dit geeft aan dat het bureau mogelijk opzettelijk heeft getreuzeld. Als deze laatste ontwikkelingen stand houden in rechtbank, we zouden binnenkort een stijging van de interesse van beleggers in XRP kunnen zien. Dit zou op zijn beurt weer kunnen leiden tot een opwaartse prijsuitbraak.


Steeds meer tekenen voor een opwaartse trend

Volgens het crypto-analysebedrijf genaamd Santiment vertonen statistieken ook steeds meer tekenen van een dergelijke opwaartse trend. De nieuwste inzichten van Santiment geven aan dat Ripple’s XRP een stabiel sociaal volume heeft behouden, zelfs als de prijstrends hoger zijn in recente sessies.

Het bedrijf merkt op:

“Deze golf van gebruikers tegen een relatief ‘stille’ prijsactie suggereert dat het waarschijnlijk geen traders zijn, maar daadwerkelijk investeerders die vertrouwen hebben in het bedrijf. Dit kunnen we namelijk zien in de metriek voor netwerkgroei. Deze aanhoudende opwaartse trend tot nu toe is over het algemeen een gezond teken voor wat komen gaat.”

Ondanks de positieve signalen is de koers wel weer wat teruggezakt. Voor nu ligt het belangrijkste ondersteuningsniveau rond de $1.12. De eerste weerstandszone die XRP tegen kan komen ligt rond de $1.24.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten