XRP persbericht 2 sep
Ripple

1 cruciale factor die de uitspraak in de Ripple vs SEC rechtszaak tegenhoudt

In de voortdurende rechtszaak tussen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) en Ripple is een cruciale factor naar voren gekomen die de uiteindelijke uitspraak vertraagt.

Ashley Prosper heeft onthuld dat rechter Analisa Torres haar eindvonnis uitstelt in afwachting van een belangrijke beslissing van rechter Sarah Netburn. Deze beslissing draait om Ripple’s verzoek om de getuigenverklaring van SEC-getuige Andrea Fox uit te sluiten, een kwestie die mogelijk grote invloed kan hebben op de uitkomst van de zaak.

Ashley Prosper stelt dat rechter Analisa Torres haar eindvonnis in de zaak tussen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) en Ripple uitstelt vanwege een nog te nemen beslissing van rechter Sarah Netburn. Deze beslissing betreft het verzoek van Ripple om de getuigenverklaring van SEC-getuige Andrea Fox uit te sluiten.

In april vroeg Ripple aan rechter Netburn om Fox’s verklaring uit te sluiten, omdat de SEC deze tijdens de discoveryfase had moeten indienen. De discoveryfase is de periode in een rechtszaak waarin beide partijen bewijs verzamelen en uitwisselen om hun zaak voor te bereiden. Ripple stelde dat ze dan de kans hadden gehad om op de verklaring te reageren en haar beweringen tegen te spreken. De SEC beweert echter dat Fox slechts een samenvattende getuige is die bestaande feiten uiteenzet om de rechter te helpen Ripple’s financiële gegevens te begrijpen.

Wéér vertraging?

De verklaring van Andrea Fox is cruciaal voor het eindvonnis en kan helpen bij het bepalen van de juiste straf voor Ripple in verband met haar overtreding van de effectenwetgeving. Rechter Torres wacht daarom waarschijnlijk op Netburn’s beslissing over het al dan niet uitsluiten van Fox’s getuigenis voordat ze haar eindvonnis uitspreekt.

Ashley Prosper waarschuwde op X dat rechter Netburn doorgaans ongeveer 30 dagen nodig heeft om kleine moties te behandelen. Echter, Torres’ eindvonnis kan verder worden uitgesteld als een van de partijen besluit om Netburn’s beslissing aan te vechten.

Bekende crypto Youtuber voorspelt schikking

De bekende Youtuber Ben Armstrong, beter bekend als Bitboy Crypto, heeft onlangs vertelt dat hij verwacht de er spoedig een schikking plaats zal vinden.

Een schikking zou een einde kunnen maken aan deze onzekerheid en Ripple positioneren als een van de weinige cryptoprojecten met duidelijke regelgeving.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Ripple breidt verder uit in Azië met XRPL fonds
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken