Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

$100 miljoen aan Bitcoin geliquideerd op Bitmex tijdens BTC Crash

Iets meer dan 12 uur nadat Bitcoin $10.000 overschreed, begon de koers ineens enorm te dalen. Slechts enkele uren geleden werd de cryptomunt getroffen door een enorm aantal ​ verkooporders die de prijs deed dalen tot $8.600 op de BitMEX exchange. Op andere exchanges bereikte Bitcoin een dieptepunt van $9.100.

Bitcoin-prijs
BitMEX’s Bitcoin-prijsgrafiek van TradingView.com.

Opnieuw enorm aantal BitMEX liquidaties

Gegevens van Skew.com laten zien dat met deze beweging ongeveer $96 miljoen aan longposities zijn weggevaagd op BitMEX. 

Vereffening van Skew.com.
Skew.com: De waarde van BitMEX-liquidaties in de afgelopen dagen.

Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


Bitcoin Long Squeeze

Hoewel Bitcoin op zowel leverage, derivaten als normale exchanges crashte, was deze crash een duidelijke long squeeze. Dit betekent dat er verkopers waren die de prijs van Bitcoin wilden verlagen door een golf van Bitcoin long-bezitters hun bestellingen één voor een te laten sluiten. Dit zorgt voor een waterval van verkooporders die de prijs enorm doen crashen.

Dat BitMEX te maken heeft met de enorme crash is te zien aan het dieptepunt die bereikt werd op de exchange van $8600. Dit lag veel lager dan het dieptepunt van $9.100 die bereikt werd op normale exchanges als Coinbase. Dit toont een enorme verkoopdruk aan op BitMEX.


Wat gaat er nu gebeuren?

Wat we nu kunnen verwachten is lastig te zeggen. 1 ding wat zeker is, is dat de weerstand rond de $10.500 blijft bestaan. $10.500 is het niveau waarop Bitcoin de afgelopen 12 maanden op twee cruciale momenten werd afgewezen: één keer tijdens de “Xi Pump” en één andere keer tijdens de rally van februari tot $10.500.

Het feit dat het de cryptomunt al twee keer niet is gelukt dit niveau te passeren kan betekenen dat BTC in een neerwaartse trend vast blijft zitten. slagen heeft gemaakt op het niveau zonder er voorbij te gaan, suggereert.

 

Bitcoin nieuws

Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto
Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes
Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten