Ripple

121 miljoen XRP verplaatst door Ripple naar diverse exchanges

Ripple heeft in totaal circa 121 miljoen XRP-tokens verplaatst naar een aantal belangrijke digitale crypto exchanges. Hiernaast wordt er hard gewerkt door OrbitRemit Limited, een klant van RippleNet, om directe geldtransacties van Nieuw-Zeeland naar India te starten.


Aanstaande XRP Airdrop

Dat deze aanzienlijke hoeveelheid XRP-tokens overmaakt zijn, is inmiddels bevestigd door Brad Garlinghouse, CEO bij Ripple Labs. Het grootste gedeelte van deze tokens ging naar een aantal top crypto exchanges, zoals Binance, Coinbase, Bitfinex en meer. De top 5 crypto exchanges hebben naar verluidt in totaal 61 miljoen ontvangen, dat vervolgens onder deze exchanges verdeeld is.

In totaal zijn 121 miljoen XRP-tokens verplaatst van een XRP-wallet van Ripple naar deze verschillende crypto exchanges. Met de huidige waarde, komt dit neer op ruim $72,5 miljoen.

De kosten om deze tokens over te dragen, komen uit op bijna 0. Voor het verplaatsen ruim 53 miljoen tokens is slechts 24 drops betaald aan fee, oftewel slechts 0.000024 XRP. Dit blijkt uit data afkomstig van XRPL_Monitor, een crypto tracker dat zich richt op XRP.

Bron: XRPL_Monitor

Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 december.


XRP Airdrop

Dat deze exchanges zoveel XRP-tokens ontvangen hebben, komt omdat er een XRP-utility hard fork aan zit te komen van Flare Networks. Na deze hard fork zijn zij van plan om een airdrop te organiseren, voor alle houders van XRP.

Meerdere crypto exchanges hebben hun ondersteuning hiervoor al aangekondigd, waaronder Binance, Coinbase, Bitfinex, Kraken en meer.


Directe overboekingen tussen Nieuw-Zeeland en India

Hiernaast is OrbitRemit Limited, een groot overboekingsbedrijf uit Nieuw-Zeeland dat geldtransfers over de hele wereld mogelijk maakt, hard gewerkt aan een nieuwe feature. In een samenwerking met de Federal Bank, een grote Indiase bank, maken zij nu directe & goedkope geldtransfers vanuit Nieuw-Zeeland naar India mogelijk.

OrbitRemit Limited is een partner van het RippleNet. Naar verwachting wordt dit RippleNet dan ook gebruikt in deze samenwerking. Hiermee worden grote stappen gezet voor Ripple en zijn op de blockchain gefocuste oplossingen. Het is helaas niet bekend gemaakt wanneer deze nieuwe feature precies beschikbaar wordt voor klanten, maar verwacht wordt dat dit nog dit jaar, of wellicht begin volgend jaar van start gaat.