14.000 Bitcoins van Huobi naar anonieme wallet verplaatst

WhaleAlert, een bot die het mogelijk maakt om grote crypto-transacties van en naar exchanges te volgen, heeft over de afgelopen paar uur meerdere grote Bitcoin-overdrachten gemeld. Zo zijn er vanaf cryptocurrency exchange Huobi veertien transacties van ieder 1.000 Bitcoins naar een anonieme wallet gestuurd. Dit komt neer op circa $78.120.000.


Anonieme wallet

Alle Bitcoins zijn naar hetzelfde Bitcoin-adres gestuurd, wat betekent dat er 1 persoon achter deze verplaatsing zat. Wie de eigenaar precies is, blijft echter onduidelijk. Het account is namelijk niet geverifieerd. Volgens Blockchain.com bevat deze anonieme wallet momenteel ruim 35.000 BTC, ofwel circa $233.590.000 op het moment dat dit artikel is gepubliceerd. In totaal zijn er 46 transacties op dit adres uitgevoerd, waar een groot gedeelte 1.000 Bitcoins van omvat.

Bron: Blockchain.com

Bitcoin prijs

De waarde van de Bitcoin is vandaag weer gestegen, naar een hoogtepunt van $6.650. Hierdoor lijkt de top cryptocurrency zich flink te herstellen. Maar tot hoe hoog kan deze prijs nu eigenlijk door stijgen? Je leest dit door naar dit artikel te gaan.

Maar wat is nu eigenlijk de reden van het herstel van de digitale munt? De cryptocurrency analist ‘Willy Woo’ heeft hier een standpunt over gevormd, onderbouwd met de nodige bewijzen. Wat is deze reden precies? Je leest het hier.


Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken