Ripple, xrp, fork
Ripple

150 miljoen XRP anoniem overgedragen

Op de Mexicaanse cryptocurrency exchange en tevens partner van Ripple en MoneyGram, Bitso, laat inwoners van Mexico in XRP handelen tegen de lokale peso. Ongeveer 3 weken geleden wist het platform al voor $6.792.777 aan XPR te verhandelen op het platform, wat dichtbij het voorgaande record kwam.


Record verbroken

Het voorgaande record stond op $6.793.000, wat op 20 november 2019 werd bereikt. Op 11 december 2019 werd er voor een recordhoogte verhandeld, waardoor de $7.095.831 werd bereikt. Het voorgaande record is hiermee verbroken. Dit volume is opgemerkt door de cryptocurrency tracker WhaleBot. Ondanks deze hoge liquiditeit blijft XRP het lastig vinden om in waarde te stijgen. Op het moment dat dit artikel is gepubliceerd, wordt 1 XRP voor ongeveer $0.22 verhandeld.


Verzenden van 150 miljoen XRP

Hiernaast heeft een anoniem persoon een transactie van 150 miljoen XRP uitgevoerd. Dit heeft een waarde van ongeveer $32.560.178 (ruim $32 miljoen aan XRP). Zowel het adres van de wallet van de verzender als die van de ontvanger zijn anoniem.

Het komt echter vaker voor dat zulke hoge XRP-transacties worden uitgevoerd door de XRP-escrow. Zo geeft Ripple iedere maand 1 miljard XRP uit. Hiermee willen ze het gebruik en het aantal use cases van XRP verhogen.


Ripple heeft Xpring platform vernieuwd

Gisteren maakte Newsbit al bekend dat Xpring haar platform is vernieuwd. Zo heeft het haar platform samengevoegd in één website met als doel om iedereen in staat te stellen betalingen te integreren op iedere mobiele applicatie (app). Wil je hier nou meer over weten? Check dan even ons artikel hierover!