Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

17 miljoen SHIB tokens geburned in slechts 1 dag tijd

De Shiba Inu-community heeft de afgelopen 24 uur een groot aantal SHIB-tokens verbrand (geburned). Volgens gegevens van Shibburn.com zijn 17.434.272 (17,43 miljoen) SHIB-tokens via acht afzonderlijke transacties naar een “dead wallet” gestuurd.

De twee grootste burn-transacties waren afkomstig van een wallet die is gekoppeld aan de gedecentraliseerde crypto exchange genaamd Uniswap. Deze transacties resulteerden in de definitieve verwijdering van 6.111.360 en 6.153.724 SHIB-tokens uit de circulatie. Beide transacties zijn in de afgelopen 24 uur geleden uitgevoerd, zo blijkt gegevens van Etherscan.io.

Ondanks deze grote burn-transacties daalde het totale burn-percentage voor Shiba Inu met 26,24% in vergelijking met de vorige dag.

Hoe staat het er verder voor met Shiba Inu?

Volgens gegevens van de officiële website van Shibburn.com zijn tot nu toe in totaal 410,38 biljoen SHIB-tokens permanent uit de circulatie gehaald, terwijl er nog 571,66 biljoen SHIB-tokens in omloop zijn.

Naast de constante token burns speelt er meer omtrent de op één na grootste meme coin. Zoals Newsbit eerder rapporteerde lijkt een lancering van een Layer 2 schaaloplossing genaamd ‘Shibarium‘ aanstaande. Dit blijkt uit opmerkingen van de hoofdontwikkelaar van het project genaamd Shytoshi Kusama.

Dat de lancering van het langverwachte Shibarium eraan zit te komen is goed nieuws. De munt geniet de afgelopen tijd namelijk weer van veel aandacht en is op meerdere sites de nummer 1 trending coin.

Shiba Inu nieuws

Dogecoin en Shiba Inu tonen veerkracht door sterke liquiditeit
Shiba Inu bereikt mijlpaal, maar zorgen over de toekomst nemen toe
Staat de Shiba Inu koers aan de vooravond van een Gigantische prijsstijging?
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving