Bitcoin

17% van PayPal gebruikers heeft al Bitcoin gekocht

Van de 380 PayPal gebruikers die door Mizuho Securities werden ondervraagd, had al 17% Bitcoin verhandeld.


Crypto betalingen via PayPal

Mizuho Securities, de investeringstak van Mizuho Financial Group, heeft een nieuwe enquête naar buiten gebracht. Volgens deze enquête maakt bijna een vijfde van de PayPal gebruikers al gebruik van de nieuwe Bitcoin mogelijkheden van de app.

Van de 380 ondervraagde gebruikers zei 17% dat ze de PayPal app al hadden gebruikt om de Bitcoin te verhandelen. Daarnaast zei 65% dat ze de Bitcoin gebruiken om voor goederen en diensten te betalen.

Dit is goed nieuws voor de digitale betalingsgigant. PayPal zette veel in op de massale acceptatie van crypto valuta’s. Het bedrijf kondigde afgelopen maand aan dat het betalingen in Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash en Litecoin gaat ondersteunen voor gebruikers in de VS.


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 december.


PayPal aandelen kunnen stijgen door Bitcoin implementatie

Crypto valuta’s die met de PayPal app zijn gekocht, kunnen niet worden overgedragen naar andere wallets. Wanneer crypto wordt uitgegeven aan PayPal, wordt het automatisch omgezet in fiat valuta. Dit is wat de handelaar ontvangt.

Mizuho suggereerde dat de Bitcoin handel in het gebruikersbestand van PayPal een goede zaak zou kunnen zijn voor de aandelenkoers van het bedrijf. Daarnaast zegt het rapport dat de omzet met 20% zou kunnen stijgen volgend jaar.

De aandelen van PayPal zijn dit jaar al met meer dan 100% gestegen sinds het begin van dit jaar.

 

Bitcoin nieuws

De decentralisatie van Bitcoin wankelt, volgens CTO van Komodo
SkyBridge Capital oprichter voorziet Bitcoin koers van $200.000 in 2024
Bitcoin-prijs klimt naar 65.000 dollar na gematigde reactie Iran op Israëlische aanval
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?