Bitcoin

PayPal opent vandaag de handel in Bitcoin en andere crypto’s

Betaalgigant PayPal heeft vandaag aangekondigd dat al zijn Amerikaanse gebruikers nu Bitcoin kunnen gaan verhandelen op het platform.


Handel start vanaf vandaag

“We zijn verheugd aan te kondigen dat alle in aanmerking komende Anerikaanse rekeninghouders van PayPal nu rechtstreeks cryptocurrency kunnen kopen, vasthouden en verkopen met PayPal”, zei het bedrijf in een korte verklaring.

Oorspronkelijk had het bedrijf een wachtlijst ingesteld voor zijn cryptofuncties. Het bedrijf in een recent bericht nog dat het een overweldigende vraag naar dergelijke diensten van zijn gebruikers had ervaren.

Nu kunnen PayPal-gebruikers in de Verenigde Staten cryptocurrencies gebruiken om dingen te kopen bij 26 miljoen verkopers over de hele wereld. Die handelaren zullen geen cryptocurrencies ontvangen; PayPal converteert de crypto op het verkooppunt.

PayPal ondersteunt bij de lancering vier cryptocurrencies, namelijk: Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash en Ethereum. Het is van plan om de functies in de eerste helft van volgend jaar uit te breiden naar Venmo en “geselecteerde internationale markten”.


Vanaf nu tot 10 december geeft crypto exchange Bybit alle nieuwe en bestaande gebruikers bonussen tot $500! Klik hier.

Bitcoin nieuws

Crypto analist: Bitcoin koers van $111.000 is mogelijk
Amerikaanse crypto-aandelen schieten omhoog na Bitcoin halving
Bitcoin ‘niet langer goedkoop’ – Fidelity stelt verwachtingen bij
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?
Crypto-analist voorspelt: Ripple (XRP) mogelijk naar $5,85