$200.000 aan Bitcoin in beslag genomen in Dark Net aanhouding

De autoriteiten in de Verenigde Staten (VS) hebben voor meer dan $200.000 aan Bitcoin (BTC) in beslag genomen. Dit nadat een vermeende medicijnenfabrikant en een dealer hadden afgesproken met undercoveragenten om de digitale valuta in te ruilen voor contant geld.


Onderzoek

De undercoveragenten hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de betreffende personen. Hierna hadden de agenten MDMA besteld bij de leveranciers. Deze zou later in een verzamelbox van het lokale postkantoor zijn bezorgd.

Hierna arresteerden de agenten de man die deze bezorging kwam brengen. Het is op dit moment nog niet bekend of de arrestant met de federale agenten samenwerkt of niet.


Postkantoor

Drugs versturen via het postkantoor blijkt een veel gebruikte methode te zijn in de Verenigde Staten. De gearresteerde personen hebben naar verluidt grotendeels van hun drugs verstuurd via deze methode.


Nieuwe lading

Nadat de huizen van de gearresteerden waren onderzocht bleken deze vol te liggen met enveloppen en verdovende middelen. Hierdoor leek het erop alsof ze een nieuwe lading aan het verdelen waren.

In totaal namen de autoriteiten 20 kg MDMA, 7+ kg Ketamine, 10.000 Xanax-pillen en meer dan $100.000 in contanten in beslag. Wat voor straf de gearresteerden krijgen is helaas nog niet bekend.

 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken