pb satoshi 1 maart
Persbericht

3 Cryptocurrencies Die Je Rijk Kunnen Maken tegen de Top van de Bullmarkt

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • SUI is tot nu toe met 106% gestegen in 2024, en experts voorspellen meer groei.
  • Helium is tot nu toe met 29% gestegen in 2024, en analisten verwachten dat de stieren zullen aanhouden.
  • Rebel Satoshi wordt een topkeuze voor investeerders nu het zich voorbereidt om live te gaan op 4 maart.

De cryptomarkt is bullish geworden na een bearish start van 2024. Als gevolg daarvan zijn investeerders begonnen met het bekijken van investeringen in top altcoins zoals Sui (SUI) en Helium (HNT). Ondertussen raden experts aan te investeren in Rebel Satoshi ($RBLZ), een nieuwe meme coin die $2,2 miljoen heeft veiliggesteld tijdens zijn lopende openbare voorverkoop. Welke cryptocurrency heeft het meeste potentieel tussen SUI, Helium en Rebel Satoshi? Laten we het uitzoeken!

SUI is in 2024 met 106% Gestegen: Meer Winsten in het Vooruitzicht?

SUI heeft sinds het begin van het jaar indrukwekkend gepresteerd. Op 1 januari werd SUI verhandeld voor ongeveer $0,78. Na dagen van marginale winsten kreeg SUI op 10 januari een impuls door het nieuws dat de SEC 11 spot Bitcoin ETF-aanvragen had goedgekeurd. Als gevolg hiervan werd SUI op 15 januari verhandeld voor zo hoog als $1,44 voordat het weer naar beneden corrigeerde.

Na de rest van januari boven het niveau van $1,10 te hebben gehandeld, steeg SUI op 15 februari nadat het nieuws onthulde dat er bijna $500 miljoen aan fondsen in 30 dagen van Ethereum naar SUI was overgebrugd. Dit nieuws zorgde ervoor dat SUI sprong tot zo hoog als $1,96 voordat het stabiliseerde rond $$1,61 op 28 februari. Deze prijs betekent dat SUI tot nu toe in 2024 met 106,41% is gestegen.

Dus, zal SUI blijven stijgen, en is het nu een goede crypto om te kopen? Volgens experts zal SUI marginaal stijgen om het jaar te sluiten op $1,62. Experts baseren deze voorspelling op het feit dat SUI meer investeerders aantrekt vanwege zijn op objecten georiënteerde architectuur, die parallelle transactie-uitvoering mogelijk maakt.

Helium is met 29% Gestegen in 2024: Zullen de Bulls Dominant Blijven?

Helium heeft tot nu toe bewonderenswaardig gepresteerd in 2024. Op 1 januari zweefde HNT rond de $6,83. Net als SUI reageerde HNT positief op de goedkeuring van spot Bitcoin ETF’s door de SEC. Als gevolg hiervan steeg HNT in januari tot zo hoog als $8,41. Echter, de opwinding over dit nieuws nam af en HNT trok zich terug.

Gelukkig kondigde de Helium Foundation de implementatie van HIP 84 en HIP 106 aan op 14 februari. Dit nieuws zorgde ervoor dat HNT sprong tot zo hoog als $11,04 op 15 februari. Echter, HNT begon al snel zijn groei terug te draaien. Op 28 februari had HNT zich gestabiliseerd rond de $8,83. Deze prijs betekent dat Helium sinds het begin van het jaar 29,28% heeft gewonnen.

Gebaseerd op deze prestatie, is HNT de top crypto om in te investeren voor aanzienlijke winsten in 2024? Volgens experts zal HNT blijven stijgen om $20 te bereiken tegen het einde van 2024. Experts baseren deze voorspelling op het feit dat Helium meer adoptie wint vanwege zijn BFT-gebaseerde PoW-mechanisme, dat de connectiviteit van IoT-apparaten via hotspots stroomlijnt.

Rebel Satoshi Maakt Koppen als Het Zich Voorbereidt op een 150% Voorverkoop ROI!

Rebel Satoshi, een opkomende meme coin die als doel heeft de crypto ruimte te verbeteren door centralisatie te bestrijden, heeft investeerders geboeid ondanks dat het zich nog in de openbare voorverkoop bevindt. Opmerkelijk is dat Rebel Satoshi tot nu toe $2,2 miljoen heeft opgehaald in zijn voorverkoop. Deze snelle groei heeft het potentieel van Rebel Satoshi getoond om zijn missie te bereiken van het veiligstellen van een marktkapitalisatie van $100 miljoen.

Als gevolg hiervan zijn meer investeerders naar Rebel Satoshi gestroomd om zijn native $RBLZ token te kopen. Investeerders haasten zich om $RBLZ te kopen omdat het de sleutel is die toegang geeft tot alle functies van Rebel Satoshi. Deze omvatten een play-to-earn spel, een stakingprogramma en een NFT-marktplaats voor het verhandelen van de 9.999 unieke verzamelobjecten in de Rebel NFT Vault.

In februari was Rebel Satoshi bezig met de Recusants Ronde 5 van zijn voorverkoop. De prijs van $RBLZ tijdens deze ronde was $0,024. Zodra $RBLZ stijgt naar zijn noteringsprijs van $0,025 op 29 februari, zullen investeerders van Ronde 5 van Recusants een ROI van 4,17% krijgen. Deze verwachte groei maakt $RBLZ de beste crypto om nu in te investeren!

Opmerkelijk is dat $RBLZ tot nu toe met 140% is gestegen vanaf de Early Bird Ronde prijs van $0,010. Wanneer $RBLZ $0,025 bereikt, zullen investeerders van de Early Bird Ronde genieten van een kolossale 150% ROI. Daarbovenop voorspellen experts dat $RBLZ aanzienlijk zal stijgen nadat het genoteerd is op toonaangevende beurzen.

De Rebel Satoshi Voorverkoop is nu uitverkocht met tokens beschikbaar tegen de noteringsprijs van $0,025 op UniSwap.

Rebel Satoshi zal ook live gaan op CoinStore op 4 maart 2024.

Voor de laatste updates en meer informatie, bezoek zeker de officiële Rebel Satoshi Voorverkoop Website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.