crypto analist
Altcoin

3 ondergewaardeerde crypto’s met enorme potentie

In de snel veranderende wereld van cryptocurrencies zijn er voortdurend verborgen juweeltjes te ontdekken die nog niet de volle aandacht hebben gekregen, maar wel een aanzienlijk potentieel bezitten. Vandaag concentreren we ons op enkele van deze munten, die momenteel nog onopgemerkt blijven, maar die klaar lijken te staan voor een opmerkelijke groei.

Moonbeam (GLMR) en MoonRiver (MOVR)

De twee gerelateerde cryptocurrency-projecten, Moonbeam (GLMR) en MoonRiver (MOVR), staan bekend om hun unieke samenwerking. Moonbeam, gevestigd als een smart contract parachain op het Polkadot (DOT) netwerk, maakt het voor ontwikkelaars mogelijk om hun bestaande Ethereum (ETH) applicaties over te zetten met minimale aanpassingen. Dit biedt hen de voordelen van Polkadot’s uitzonderlijke interoperabiliteit en schaalbaarheid. Aan de andere kant fungeert MoonRiver, vaak beschouwd als het kleinere broertje van Moonbeam, als een altcoin op het Kusama-netwerk en dient het als een testomgeving. Innovaties worden eerst op MoonRiver geïmplementeerd voordat ze op Moonbeam worden gelanceerd.

Beide projecten hebben onlangs significante groei ervaren, waarbij MoonRiver een indrukwekkende stijging van bijna 600% zag en Moonbeam met bijna 100% toenam. Deze groei is vooral betekenisvol gezien hun focus op het verbeteren van schaalbaarheid binnen het Ethereum-netwerk, een kritiek aspect dat projecten als Polygon (MATIC) en Optimism (OP) al hebben geëxploiteerd. Hoewel ze recentelijk winsten hebben geboekt, verhandelen GLMR en MOVR nog steeds ver onder hun historische hoogtepunten. Dit wijst op een potentieel onbenut potentieel, waardoor het waarschijnlijk lijkt dat deze projecten in de nabije toekomst meer aandacht zullen trekken in de crypto-wereld.

Litecoin (LTC)

Litecoin (LTC), bekend als een van de eerste alternatieve munten (altcoins) in de cryptowereld, wordt vaak beschouwd als het ‘zilver’ van de cryptovaluta’s. Het is opmerkelijk dat, ondanks de recente significante winsten in veel crypto-projecten, Litecoin de afgelopen maanden een vrijwel zijwaartse trend laat zien. Historisch gezien heeft Litecoin in bullmarkten uitstekend gepresteerd.

Momenteel lijkt het echter dat investeerders minder aandacht aan het project besteden, wat onverwachte kansen kan bieden voor alerte beleggers. Deze situatie kan een unieke kans zijn voor diegenen die op zoek zijn naar potentieel ondergewaardeerde activa in de dynamische cryptomarkt.

Pak nu je 10 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Litecoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Nog maar even: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Telegram-oprichter Pavel Durov doorbreekt stilte na arrestatie
Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde
De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?