pbblastup
Persbericht

3 Veiligste Cryptocurrencies Voor Crypto Beginners In 2024

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De recente recordgroei van Bitcoin is opvallend dankzij de stijging van ETF’s na goedkeuring door de SEC. Het is duidelijk dat de cryptowereld vol is met ontwikkelingen. In tijden als deze is het cruciaal om te weten waar je je begeeft. Ons artikel zal licht werpen op enkele van de veiligste cryptocurrencies voor crypto-beginners in 2024, om nieuwe deelnemers te helpen navigeren in dit spannende digitale terrein.

BlastUP Ontstaat als een Gamechanger in het DApp-Lanceringslandschap

BlastUP is een uniek lanceerplatform gebaseerd op Blast, een legendarische Layer 2 blockchain die de krantenkoppen haalde met zijn duizelingwekkende start, door in slechts één maand tijd meer dan $1 miljard TVL te beveiligen. De impact van BlastUP kan enorm zijn, aangezien zijn innovatieve oplossingen voor het lanceren van DApps met een complete suite van Web3- en AI-tools een hit zullen zijn voor startups.

De voorverkoop van BlastUP-tokens is onderweg, en investeren daarin op dit moment kan zijn als het kopen van Ethereum voor een paar dollar terug in 2017. Met elke nieuwe voorverkoopfase zullen BlastUP-tokens in waarde stijgen. De prijs in het huidige stadium is vastgesteld op $0,05, terwijl de prijs bij de notering $0,1 zal zijn. Nu is het perfecte moment om BlastUP-tokens te kopen tegen de beste prijs met een korting van 50%.

>> Grijp een Echte Gamechanger: Koop NU BlastUP Tokens met een Korting van 50% <<

Houders van BlastUP-tokens krijgen toegang tot veel voordelen, van voorrang bij de verkoop van tokens tot exclusieve loyaliteitsbeloningen bij IDO’s. Houders kunnen ook rente verdienen door BlastUP-tokens te staken en profiteren van de seed staking-functie, die gratis tokens biedt van ondersteunde projecten.

BlastUP is niet zomaar een crypto-project, het heeft een sterke basis om de loyaliteit van een breed publiek te winnen. Door een uitgebreide set tools te bieden, streeft dit lanceerplatform ernaar de toegangsbarrières voor blockchain-startups te verlagen, zodat ze alles hebben om vanaf het begin succesvol te zijn.

BlastUP’s gedetailleerde routekaart loopt tot 2026 met plannen om een AI IDO-screener, AI Startup Team Tools en de Community Marketplace te introduceren. BlastUP maakt zich klaar om het volgende grote ding in de cryptoruimte te worden, dus je kunt maar beter opschieten en op de bandwagon springen voordat het te laat is.

>> Klaar om af te vliegen? Koop nu BlastUP Tokens en Katapulteer Je Investeringen <<

AVAX Blijft Stabiel Ondanks Sluiting Web Wallet, Gezicht Mogelijke Marktvolatiliteit

Ondanks dat Avalanche zijn web wallet heeft gesloten, blijft de huidige prijs van AVAX stevig op $43.37, net onder het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $46.32. Deze actie zou aanvankelijk marktvolatiliteit kunnen veroorzaken, maar de onderliggende kracht is evident met een stabiele 10-daagse Eenvoudige Voortschrijdende Gemiddelde van $41.78. Mits AVAX het dichtstbijzijnde steunniveau van $33.98 respecteert, lijkt een stijging naar het tweede weerstandsniveau van $51.66 aannemelijk.

Natuurlijk hangt de langetermijnstabiliteit van AVAX veel af van zijn overgang na het uitfaseren van de web wallet. De huidige marktsignalen zoals de Aanbevolen Actie van Stochastische en RSI die neutraal zijn, kunnen een verschuiving zien als reactie op deze verandering. Ondanks het koopsentiment dat wordt weerspiegeld door de MACD en Eenvoudige Voortschrijdende Gemiddelde 100-daagse indicator op $36.77, kan een val voorbij het tweede steunniveau van $26.97 wijzen op het intreden van bearish sentimenten.

Sei Coin’s 210% Stijging Te Midden van Bullish Trend en Potentiële Risico’s

Sei’s meteorenopkomst, met een fenomenale stijging van 210% op één dag, is bemoedigend omdat het een enorme groeipotentieel voor de meme-munt presenteert. De huidige prijs van $0,94 nadert snel het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $1,05, en met de 10-daagse Eenvoudige Voortschrijdende Gemiddelde en 100-daagse Eenvoudige Voortschrijdende Gemiddelde die een koop aanbevelen, is een bullish trend inderdaad aannemelijk.

Ondanks het optimistische scenario is het belangrijk om voorzichtig te blijven en markttrends te observeren. De MACD-indicatoren bevelen een verkoop aan, wat wijst op potentiële neerwaartse druk. Als de prijs daalt naar het dichtstbijzijnde steunniveau van $0,60 of verder naar het tweede steunniveau van $0,36, zou dit een bearish vooruitzicht kunnen betekenen. Daarom moeten zowel langetermijn- als kortetermijnrisico’s grondig worden geanalyseerd.

Pantera Capital’s Investering in Solana Kan SOL Prijs Verhogen

De aanzienlijke investering van Pantera Capital in Solana wijst op langetermijnpositieven voor SOL. Met de huidige prijs op $144,23, dichtbij het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $142,72, kan deze instroom van kapitaal Solana ertoe aanzetten het tweede weerstandsniveau van $159,73 te verkennen. Ondersteund door MACD’s “Koop”-aanbeveling en Voortschrijdende Gemiddelde indicatoren die veelbelovende trends voor 10 dagen en 100 dagen laten zien, lijkt een opwaartse beweging aannemelijk.

Aan de andere kant, terwijl nieuwe investeringen geloof signaleren, brengt het ook extra controle en verwachtingen met zich mee. Gezien het dichtstbijzijnde steunniveau nadert bij $100,87 naar het tweede niveau van $76,03, kunnen deze punten worden getest als plannen niet goed worden uitgevoerd. Bovendien, met de RSI en Stochastische RSI Snel die een neutrale vooruitzicht tonen, kan consolidatie of zelfs een kleine daling deel uitmaken van Solana’s korte termijn reis.

Conclusie

Met de achtbaanachtige aard van de cryptowereld moeten nieuwe investeerders voorzichtig te werk gaan. Hoewel AVAX, Sei Coin en Solana allemaal veelbelovend zijn, geeft de marktvolatiliteit waarmee ze te maken hebben beginners een bepaald risico. Bij het onderzoeken van verschillende munten, komt BlastUP naar voren als een baken van voorspelbaarheid voor beginners, voornamelijk te danken aan zijn unieke positie in het bruisende Blast-ecosysteem. Profiterend van zijn voorverkoopvoordeel en ambitieuze projecten, biedt BlastUP zowel robuustheid als betrouwbaar potentieel – het ideale startpunt voor elke nieuwkomer in de uitbreidende cryptowereld.

Site: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.