Ripple

317 miljoen XRP verplaatst tussen Ripple en Exchanges

Whale Alert, een crypto-platform die de activiteiten van whales volgt, tweette dat er meer dan 317 miljoen XRP tokens zijn verplaats in de afgelopen 24 uur.

Whale Alert

De transacties worden gekoppeld aan populaire cryptocurrency exchanges zoals Bitstamp, FTX en Bitso. Tegen de huidige wisselkoers ging het om een waarde van $106,54 miljoen.

Volgens Whale Alert zijn er in totaal 30 miljoen XRP-munten verzonden vanuit een onbekende wallet naar een adres op de Bitstamp exchange. De fondsen waren op het moment van de transactie ongeveer $10,04 miljoen waard.

Interessant genoeg duurde het niet lang voordat Whale Alert weer een grote overdracht opmerkte. Deze keer werd het geld verplaatst van een FTX-adres naar een niet nader genoemde crypto wallet.

Er werden 120 miljoen XRP-tokens ter waarde van $40,15 miljoen overgedragen van de FTX-exchange naar een onbekende wallet.

Ripple ook betrokken bij overdrachten

Ripple was ook betrokken bij de laatste verplaatsingen van XRP toen het technologiebedrijf in Silicon Valley 60 miljoen XRP overmaakte naar een onbekende wallet. Op het moment van de transactie was de hoeveelheid XRP $20,76 miljoen waard.

De overgrote meerderheid van XRP-overdrachten waarbij Ripple betrokken is, wordt verkocht aan de On-Demand Liquidity (ODL) -klanten van het bedrijf. Het aantal ODL-klanten van Ripple is de laatste tijd enorm gestegen. Hierdoor heeft het bedrijf XRP van secundaire markten gekocht om aan hun behoeften te voldoen.

Andere grote XRP-overdrachten

Bovendien observeerde de cryptocurrency whale-trackingservice de overdracht van 40 miljoen XRP-munten van een onbekende wallet naar een Bitstamp-adres.

In een omgekeerde transactie werd in totaal 37.836.767 XRP, ter waarde van ongeveer $12,86 miljoen, overgedragen van een ander Bitstamp-adres naar een onbekende wallet.

Ten slotte werd er 30 miljoen XRP van een onbekende wallet naar de Bitso-exchange gestuurd, met een waarde van $10,18 miljoen op het moment van de transactie.

Ripple nieuws

Crypto-whales kopen massaal Ethereum en XRP
Kan Ripple (XRP) ooit tot 100 dollar waard worden?
Crypto whales kopen miljoenen aan Ripple (XRP), rally op komst?
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?