Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

36 experts zeggen dat Ripple in december $2,55 waard zal zijn, ondanks de recente prijsdaling

De cryptomarkt heeft de afgelopen week rake klappen gekregen. Cryptomunten zoals Bitcoin, Ethereum en Ripple hebben allemaal aanzienlijke verliezen van meer dan 35% geleden. Maar deze ongelukkige omstandigheden hebben experts er niet van weerhouden gunstige voorspellingen te doen over Ripple’s XRP token.

Experts verwachten een grote Ripple prijsstijging

Ee groep van 36 experts schreven namelijk in een recent rapport dat, ongeacht de huidige marktcrash, de XRP token tegen het eind van het jaar zal stijgen naar een hoogtepunt van $2,55. De experts wijzen erop dat de uitkomst van de rechtszaak tegen de SEC voor een groot deel de Ripple koers zal bepalen. Als dit goed uitpakt voor Ripple zou de prijs van zijn XRP token wel eens flink kunnen stijgen. Volgens de experts zou een overwinning voor Ripple de XRP-token tot $2,55 kunnen doen stijgen.

Helaas is het, gezien de wijziging van het onlangs gepubliceerde gezamenlijke tijdschema door rechter Analisa Torres, niet zeker dat de rechtszaak dit jaar zal eindigen.

Afgezien van de voorspelling voor dit jaar (2022), gaf de groep analisten ook hun prijsvoorspelling voor XRP voor de jaren 2025 en 2030. Volgens de experts zal de XRP koers in 2025 rond de $3,61 liggen en in 2030 zal het verder stijgen tot $4,98.

Experts verwachten een grote Ripple prijsstijging

Carol Alexander, hoogleraar financiën aan de Universiteit van Sussex, vertelde dat de toekomst er heel positief uit ziet voor Ripple als het de rechtszaak wint. XRP zou volgens hem zelfs geleidelijk het SWIFT systeem kunnen vervangen.

“XRP is niet zoals elke andere cryptovaluta. Als Ripple de rechtszaak wint, zal het echt SWIFT gaan vervangen, “zei Alexander.

Zoals algemeen gemeld, zal de lopende rechtszaak niet alleen de waarde van de XRP token bepalen, maar ook het lot van de hele cryptocurrency-industrie in de Verenigde Staten bepalen. Het zal dus nog een spannend jaar worden voor de hele cryptowereld.

Ripple nieuws

Advocaat Jeremy Hogan gelooft dat het einde van de Ripple rechtszaak nadert Advocaat Jeremy Hogan gelooft dat het einde van de Ripple rechtszaak nadert
SEC wil niet dat advocaat van 67 duizend Ripple investeerders zich mengt in rechtszaak SEC wil niet dat advocaat van 67 duizend Ripple investeerders zich mengt in rechtszaak
CEO van Ripple: Amerika loopt ver achter op andere G20 landen CEO van Ripple: Amerika loopt ver achter op andere G20 landen
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra (LUNA) stijgt met meer dan 1.000% in één dag? Kunnen beleggers een sprankje hoop verwachten? Terra (LUNA) stijgt met meer dan 1.000% in één dag? Kunnen beleggers een sprankje hoop verwachten?
Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht
Elon Musk moet $5 miljard betalen om uit de Twitter-deal te stappen Elon Musk moet $5 miljard betalen om uit de Twitter-deal te stappen
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten