Shiba Galaxy Fox
Persbericht

3,7 biljoen $SHIB-tokens wisselen van hand terwijl investeerders massaal naar $GFOX-voorverkoop gaan

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De voorverkoop van $GFOX heeft voor veel opschudding op de markt voor cryptocurrency gezorgd, nadat er in de lopende ICO meer dan $4,59 miljoen werd opgehaald. Tegen de achtergrond van de meme-muntenmanie belooft GFOX innovatieve oplossingen en lucratieve rendementen voor early adopters. Maar $GFOX is niet de enige meme-munt die schittert. $SHIB, een van de beste meme-munten om te kopen, ziet toegenomen handelsvolumes nu 3,7 biljoen $SHIB-tokens van hand wisselen, wat de vrees voor een grote prijsdump doet ontstaan. De prijs van $SHIB is sinds de overdracht zelfs met 13% gedaald.

Ga met ons mee terwijl we de complexiteit van deze twee gedenkwaardige gebeurtenissen ontrafelen en hun potentiële impact onderzoeken.

$GFOX Tokens Kopen

$GFOX-voorverkoop Het gat dichten naar $5 miljoen

In fase 9 van de voorverkoop heeft $GFOX de meeste tokens die zijn toegewezen voor de voorverkoop al verkocht. De voorverkoop heeft ruim $4,59 miljoen opgebracht en komt steeds dichter bij de grens van $5 miljoen. Beleggers lijken deze nieuwe ICO-crypto met veel enthousiasme te hebben ontmoet.

Vanaf de eerste dag van de voorverkoop hebben veel cryptoliefhebbers zich aangesloten bij de voorverkoop ter voorbereiding op de komende prijsstijging. Volgens marktanalisten is $GFOX klaar voor een 100x stijging zodra het wordt gelanceerd en genoteerd wordt op grote beurzen. Slimme investeerders willen graag profiteren van deze groei, vandaar de opwinding rond de voorverkoop.

Hoewel een 100x groei een aanzienlijk groeibereik is dat geen enkele belegger zou willen missen, is dit niet de enige reden voor de prestaties van $GFOX. De nuttige functies die binnen het Galaxy Fox-ecosysteem te vinden zijn, dragen ook bij aan de reputatie van $GFXO als een van de beste mememunten om te kopen.

Eén van deze features is het play-to-earn-spel dat spelers beloont met echt geld als ze aan het einde van het spelseizoen de top van het klassement bereiken. Gamers kunnen hun gameplay verbeteren door $GFOX NFT’s te gebruiken, een van de coolste NFT-collecties op de markt. De collectie omvat 3.000 kunstwerken, elk met zijn unieke sterke punten en kenmerken.

Spelers kunnen ook attribuutboosts kopen op de $GFOX-marktplaats. Deze boosts helpen spelers hun snelheid, behendigheid en kracht te vergroten. Hoewel ze maar een tijdje werken, kunnen ze de speler helpen een voordeel te behalen ten opzichte van de concurrentie en zijn kansen om te winnen vergroten.

Aan het einde van het spelseizoen wordt de beste 20% van de spelers op het klassement beloond met in-game valuta die ze kunnen inwisselen voor $GFOX-tokens.

Andere functies waardoor $GFOX opvalt als een van de beste mememunten om te kopen zijn onder meer fysieke merchandise, een marktplaats, een functie voor het verbranden van tokens, een schatkist en een stakingplatform.

$GFOX Tokens Kopen

3,7 biljoen $SHIB-tokens wisselen van eigenaar

Maar liefst 3,7 biljoen $SHIB-tokens werden onlangs in 24 uur naar verschillende adressen overgedragen. Deze grote transacties suggereren dat er een herschikking van de belangrijkste spelers op de markt zou kunnen plaatsvinden.

Te midden van deze toename van de $SHIB-walvisactiviteit is er een toename van 400% in $SHIB-brandwonden. Tegelijkertijd zijn er verschillende nieuwe functies geïntroduceerd in het Shiba Inu-ecosysteem. Deze omvatten SHEboshi, de.SHIB-naamservice en nieuwe partnerschappen zoals die met AIRian. Al deze gebeurtenissen hebben perfect samengewerkt om meer optimisme rond $SHIB te creëren.

Op het moment van schrijven handelt $SHIB op $0,000028. Dit is een daling van 15% in de afgelopen 7 dagen. Het token is qua marktkapitalisatie uit de top 10 van cryptovaluta gedaald, maar blijft op de 11e positie dichtbij genoeg.

$GFOX Tokens Kopen

Laatste woord

$SHIB en $GFOX veroorzaken veel ophef als een van de beste mememunten om dit seizoen te kopen. Omdat $SHIB een groter aantal burns, meer transacties en toch volatiliteit in de prijs registreerde, blijft $GFOX de betere keuze met zijn voorverkoop van bijna $5 miljoen en gestage prijsstijgingen.

Lees hier meer over $GFOX:
Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit je aan bij de gemeenschap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.