Blockchain Nieuws

42 tot 50 procent van Twitter-personeel wil niet voor Musk werken en neemt ontslag

Elon Musk gaat momenteel als een tornado door Twitter heen. Sinds de overname in oktober zijn er gigantische hoeveelheden personeel van de loonlijst verdwenen en verschillende kantoren gesloten. Eerder deze week stuurde de miljardair een ultimatum uit: “Wees bereid om lange uren te werken of lever je contract in voor donderdag 17 november.”

42 tot 50 procent neemt ontslag

Als we op een poll van de werkplaats-app Blind af moeten gaan, dan lijkt het erop dat 42 procent van de mensen heeft besloten om ontslag te nemen, zo weet Reuters te melden. In een andere poll gaf ongeveer 50 procent van de medewerkers aan het bedrijf te verlaten. Een groot deel van de medewerkers van Twitter lijkt geen zin te hebben in het harde werken onder Elon Musk.

De ondernemer zelf maakt zich weinig tot geen zorgen over de exodus. In reactie op Dave Portnoy, laat Elon Musk weten dat de beste mensen blijven en dat hij zich geen grote zorgen maakt.

Voor nu zijn het ook vooral geruchten en hebben we nog geen harde cijfers. Het is in ieder geval zeker dat Twitter vaker dan ooit de headlines haalt dankzij Elon Musk en dat kan niet slecht zijn voor de gebruikersaantallen.

Blockchain nieuws

Fan-token Argentijnse voetbalelftal daalt met 31 procent na verlies tegen Saudi-Arabië
Hoofd van de crypto-afdeling van Twitter levert contract in
Wetsvoorstel Rusland biedt nieuwe manieren aan crypto-miners om beperkingen te omzeilen
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum CEO: “Er staat iets belangrijks te gebeuren”
Eerste Bitcoin miners komen in zware problemen
Cathie Wood: Bitcoin gaat prijs van 1 miljoen dollar bereiken

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten