Twitter hq
Blockchain

42 tot 50 procent van Twitter-personeel wil niet voor Musk werken en neemt ontslag

Elon Musk gaat momenteel als een tornado door Twitter heen. Sinds de overname in oktober zijn er gigantische hoeveelheden personeel van de loonlijst verdwenen en verschillende kantoren gesloten. Eerder deze week stuurde de miljardair een ultimatum uit: “Wees bereid om lange uren te werken of lever je contract in voor donderdag 17 november.”

42 tot 50 procent neemt ontslag

Als we op een poll van de werkplaats-app Blind af moeten gaan, dan lijkt het erop dat 42 procent van de mensen heeft besloten om ontslag te nemen, zo weet Reuters te melden. In een andere poll gaf ongeveer 50 procent van de medewerkers aan het bedrijf te verlaten. Een groot deel van de medewerkers van Twitter lijkt geen zin te hebben in het harde werken onder Elon Musk.

De ondernemer zelf maakt zich weinig tot geen zorgen over de exodus. In reactie op Dave Portnoy, laat Elon Musk weten dat de beste mensen blijven en dat hij zich geen grote zorgen maakt.

Voor nu zijn het ook vooral geruchten en hebben we nog geen harde cijfers. Het is in ieder geval zeker dat Twitter vaker dan ooit de headlines haalt dankzij Elon Musk en dat kan niet slecht zijn voor de gebruikersaantallen.

Blockchain nieuws

Nieuwe betaalonderneming ‘X Payments’ van Elon Musk vermijdt cryptocurrency
Bitcoin-miningbedrijf CleanSpark ziet aandelen kelderen na wijziging verkoopovereenkomst
Bakkt rapporteert sterke jaarresultaten en ambitieuze 2024-plannen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?