uwerx pb 125
Persbericht

5 beste crypto’s om dit jaar te krijgen en hoe deze munten lucratief zijn

De huidige recessiefase van de financiële markt maakt beleggen een ingewikkelde taak, vooral in de cryptomarkt. Naarmate de markt evolueert, kan het een aantrekkelijke optie worden voor beleggers met betere regelgevingsmethoden en een grotere acceptatie. Hier zijn de 5 beste crypto’s – Chainlink (LINK), Polygon (MATIC), Shiba Inu (SHIB), Optimism (OP) en Uwerx die in 2023 een lucratief rendement kunnen opleveren.

Chainlink (LINK), geprijsd op $6,47, heeft aanzienlijke prijsbewegingen en een goed investeringspotentieel laten zien. Chainlink (LINK) heeft een 24-uurs handelsvolume van $164.451.822. Chainlink (LINK) is gebaseerd op het Oracle-netwerk en richt zich op het koppelen van slimme contracten met real-world informatie. De vooruitzichten voor Chainlink (LINK) zijn positief. De prijs van Chainlink (LINK) zal naar verwachting stijgen tot $10,35 in 2023.

2. Polygon (MATIC) toont veelbelovende start

Polygon, gewaardeerd op $0,86, onthult een 24-uurs handelsvolume van $421.401.574. De belangrijkste focus van MATIC is om goedkope en snellere transactiesnelheden te bieden. Het maakt het gedecentraliseerde ecosysteem ook gemakkelijker om mee om te gaan. Volgens crypto-experts laten de toekomstige vooruitzichten voor Polygon een hoge groei zien met een prijsstijging tot $1,66 in 2023.

3. Shiba Inu (SHIB) zou in 2023 kunnen stijgen

De bestaande waarde van SHIB is $0,00000892 en het heeft een 24-uurs handelsvolume van $184.665.977. Deze cryptovaluta is in populariteit toegenomen vanwege de zeer veilige en gedecentraliseerde structuur. Het maakt gebruik van een combinatie van de belangrijkste functies van Bitcoin, Ethereum en Dogecoin. Analisten voorspellen een stijging van de waarde van SHIB naar $0,00001720 in 2023.

4. Optimisme (OP) kan de overhand krijgen

Optimism (OP) staat bekend om zijn snellere en economischere Ethereum-transacties. Duurzaamheid, eenvoud, optimisme en pragmatisme zijn de belangrijkste aspecten van dit cryptoproject. Het is nu geprijsd op $1,63 en het 24-uurs handelsvolume is $143.596.056. De toekomstige vooruitzichten voor OP zijn positief, met experts die een stijging van het prijsniveau voorspellen tot $3,68.

5. Uwerx (WERX) zou de markt kunnen domineren

Als een project dat binnenkort gelanceerd wordt, trekt Uwerx de aandacht vanwege zijn geavanceerde ontwerp en de real-world waarde die het biedt. Volgens een rapport van Forbes zal de freelancesector naar verwachting in 2023 domineren, vooral onder Gen Z-werknemers.

Ondanks het grote groeipotentieel en de veerkracht, staat de freelancesector voor veel uitdagingen, zoals hoge vergoedingen, auteursrechtelijke bescherming, gebrek aan transparantie en meer.

Uwerx zou de problemen van de industrie kunnen oplossen met zijn op blockchain gebaseerde structuur. Het kan voordelen bieden zoals lage kosten, verbeterde transparantie, bescherming van intellectuele eigendomsrechten, stimuleringsmaatregelen, aangepaste matching en nog veel meer. De Uwerx-voorverkoop is aan de gang met een tokenprijs van $ 0,0225. Aan het einde van de voorverkoop wordt gedurende 25 jaar een liquiditeitsslot geplaatst.

Beleggersvoordelen geboden door Uwerx (WERX)

Naast voordelen voor freelancers, kan Uwerx investeerders tal van voordelen bieden. Met sterke fundamenten zou het een dominante kracht in de freelancesector kunnen worden. De voordelen ervan maken het tot een toekomstige blue-chip crypto waar beleggers om zouden strijden.

Verder wordt het gecontroleerd door InterFi Network en Solidproof. Volgens het Uwerx-team wordt afstand gedaan van het eigendom van slimme contracten zodra de belastingen tot nul zijn geminimaliseerd.

Uwerx (WERX) Voorverkoop trekt de aandacht met een hoog rendementspotentieel

Terwijl Chainlink (LINK) een goed toekomstperspectief heeft, heeft Uwerx een uitstekende prijsvoorspelling waarbij analisten voorspellen dat de prijs in Q3/Q4 2023 $1,20 zal bereiken. Vanwege de vroege fase krijgen investeerders de kans om deze toekomstige blue-chip crypto aan te houden op een zeer goede prijs.

De huidige voorverkoopprijs van $0,0225 kan op elk moment worden verhoogd. Om maximaal rendement te behalen kan het gebruik van de Uwerx voorverkoop de beste keuze zijn voor investeerders. Bezoek de onderstaande links voor meer informatie.

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network