Crypto prijs stijgt
Persbericht

5 Beste Nieuwe Crypto Launches en Opkomende Crypto Projecten 2023

Het nieuwe jaar is goed begonnen voor cryptocurrency. We zagen de afgelopen maanden een aantal rally’s van tokens, en door de toegenomen volatiliteit konden slimme traders flinke winsten bijschrijven. 

Doordat de vooruitzichten positiever zijn, zien we ook diverse crypto launches van nieuwe cryptomunten goed presteren. In dit artikel tippen we alvast 5 opkomende crypto en crypto launches voor 2023, en leggen we uit waarom dit onze crypto investeringstips zijn.  

Top 5 Beste Nieuwe Crypto Launches en Nieuwe Cryptomunten voor 2023

  1. Love Hate Inu (LHINU) – Veelbelovende Nieuwe Crypto Launch
  2. Fight Out (FGHT) – Nieuwe Train-to-Earn Cryptomunten + App
  3. C+Charge (CCHG) – Opkomende Crypto voor Elektrisch Laden
  4. Trust Wallet Token (TWT) – Trust Wallet Ecosysteem Token
  5. Conflux (CFX) – Openbaar Blockchain Protocol Presteert Goed

>>> Nu Investeren in de Beste Nieuwe Crypto Launch van 2023! <<< 

Dit moet je weten over de Nieuwe Cryptomunten

Je weet nu wat de top 5 opkomende crypto launches voor de komende maanden is. Voordat je besluit om bij een coin in te stappen is het goed om wat meer te weten over het project, en waarom juist dit veelbelovende cryptomunten zijn. 

De eerste 3 tokens – LHINU, FGHT en CCHG – zijn momenteel verkrijgbaar via een crypto presale. Dat betekent dat je een token aan kunt schaffen voor een vaste prijs, voordat deze publiekelijk gelist wordt bij exchanges. We gaan hier verderop in het artikel dieper op in.

TWT en CFX zijn tokens die al uit zijn, en de afgelopen tijd goed presteren en mogelijk dit jaar al kunnen uitgroeien tot steady projecten met een top 100 marketcap. 

1. Love Hate Inu (LHINU) – Veelbelovende Nieuwe Crypto Launch

De beste nieuwe crypto launch van 2023 moet toch wel die van Love Hate Inu gaan worden. De token is pas sinds afgelopen week beschikbaar voor geïnteresseerden via een eigen presale, maar weet nu al veel hype te genereren. 

Verbazingwekkend is dat niet, want Love Hate Inu combineert op slimme wijze verschillende eigenschappen om een zo sterk mogelijk product neer te zetten. Hiervoor ontwikkelden ze bijvoorbeeld een Vote-to-Earn protocol. 

Door dit Vote-to-Earn platform kunnen holders van de token crypto verdienen door deel te nemen aan polls. De polls gaan over populaire onderwerpen, en geven je de mogelijkheid om bijvoorbeeld aan te geven of je van een bepaalde sporter, artiest of politicus houdt, of juist een hekel aan de persoon hebt. 

Wanneer jij je stem uitbrengt, ontvang je als beloning mogelijk LHINU tokens. Voor commerciële partijen is dit uiterst interessant, want zij kunnen bijvoorbeeld producten pitchen onder een grote groep anonieme gebruikers die eerlijk hun mening geven, in ruil voor een kleine beloning in cryptotokens. 

Als holder van LHINU kun je pas stemmen als je minimaal 30 dagen in bezit bent van de tokens en deze hebt gestaked. Hoe langer je de tokens in bezit hebt, hoe belangrijker je stem bovendien wordt. Dit voorkomt fraude en manipulatie van de polls. 

Love Hate Inu is nu tegen een gereduceerde, vaste prijs beschikbaar tijdens de officiële LHINU presale.

>>> Nu naar de Vote-to-Earn Presale van 2023! <<< 

2. Fight Out (FGHT) – Nieuwe Train-to-Earn Cryptomunten + App

Een andere opkomende crypto die hoge ogen kan gaan gooien is Fight Out. Dit is de token van een onlangs van start gegane presale, en het is een van de crypto launches waar veel investeerders naar uitkijken. De token wordt genoemd als een van de beste crypto voor de korte en lange termijn, en geroemd om zijn utility. 

Fight Out is een Train-to-Earn platform en zal gebruikers belonen wanneer zij fysiek actief zijn. Je kunt hier dus tokens verdienen door te sporten, en zo twee vliegen in een klap slaan. 

In de app van Fight Out zal het mogelijk zijn om workouts te registreren en te verbinden aan een avatar die je in games kunt gebruiken. Fight Out houdt bij wat je bereikt en hoeveel vooruitgang je boekt, en past aan de hand hiervan de eigenschappen van de avatar aan.

De token organiseert momenteel een eigen presale, waarmee al meer dan $5,5 miljoen aan kapitaal is opgehaald. De vooruitzichten voor het project zijn dan ook goed. 

Vroege investeerders kunnen gebruik maken van een extra bonus die je tot wel 67% extra bonus FGHT tokens kan opleveren. Hoeveel dit exact is, is afhankelijk van de omvang van de investering en de periode dat investeerders bereid zijn deze te locken. 

De maximale bonus bereikt men door voor $50.000 aan FGHT te kopen, en deze 36 maanden te locken. Je ontvangt echter al een bonus vanaf een aankoop ter waarde van $500 in Ethereum of USDT. 

Het ecosysteem zal twee verschillende tokens ondersteunen, REPS en FGHT. Deze twee tokens zullen beide een eigen koers en functie hebben. REPS is daarbij de valuta die binnen de applicatie gebruikt en verdiend kan worden door bijvoorbeeld een workout te doen. De REPS die je verdient, kunnen worden omgeruild voor kortingen op gyms, personal training en training merchandise.

>>> Nu naar de Fight Out Presale <<< 

3. C+Charge (CCHG) – Opkomende Crypto voor Elektrisch Laden

C+Charge is een duurzame cryptomunt die door verschillende experts en analisten getipt wordt als digitale valuta en project om in de gaten te houden. 

C+Charge ontwikkelt een universele token en software voor laadstations van elektrische voertuigen. Het koppelt hierbij de token aan Peer-to-Peer betalingen en de democratisering van carbon credits. 

Met behulp van de blockchain technologie en de CCHG token van het platform zal het op termijn mogelijk zijn om vliegensvlug en eenvoudig met crypto te betalen voor het opladen van elektrische voertuigen. De crypto technologie maakt dit proces sneller, simpeler en bovendien slimmer. 

De CCHG token is de basis van het platform en zal gelden als universeel betaalmiddel. Via de applicatie van C+Charge kan bovendien gezocht worden naar geschikte laadstations, de voordeligste prijzen en of er laadpalen beschikbaar zijn. 

Ook worden elektrische rijders beloond door tijdens het tanken ook carbon credits af te geven. Deze kunnen worden ingezet voor verdere CO2-compensatie. Zo blijven deze credits niet beperkt tot grote bedrijven. 

De veelbelovende duurzame crypto is nu bezig met een crypto presale, waarbij kapitaal wordt opgehaald om het netwerk uit te breiden en de software uit te rollen bij elektrische laadstations wereldwijd. De eerste samenwerkingen zijn al gesloten, en C+Charge zal bijvoorbeeld beschikbaar komen in Turkije na de opkomende crypto launch.

>>> Nu naar de C+Charge Presale <<< 

4. Trust Wallet Token (TWT) – Trust Wallet Ecosysteem Token

De vierde optie om te overwegen is de Trust Wallet Token. Dit is de eigen cryptomunt van de bekende gratis Trust crypto wallet, die door miljoenen mensen wereldwijd gebruikt wordt. In totaal zijn er al meer dan 25 miljoen Trust wallets in omloopt!

Daarmee is meteen het potentieel van de Trust Wallet Token (TWT) duidelijk. Trust Wallet ontwikkelt de afgelopen jaren steeds meer functies voor de wallet, en heeft nu bijvoorbeeld ook verschillende DeFi diensten toegevoegd zoals PancakeSwap. 

Voor handelingen die via de applicatie worden uitgevoerd, bijvoorbeeld het kopen van crypto rechtstreeks binnen de app, zou de TWT token uitermate geschikt zijn. De waarde van de coin kan dan de lucht in schieten.

5.  Conflux (CFX) – Openbaar Blockchain Protocol Presteert Goed

De relatief nieuwe cryptomunt Conflux (CFX) presteert de afgelopen tijd zeer sterk. Het open blockchain protocol behoort zelfs tot de 100 grootste cryptomunten ter wereld, en lijkt daar een vaste plek te veroveren.

Conflux is een open blockchain protocol met een hoge troughput, built-in staking, lage kosten en daarnaast ook nog eens interoperabel en veilig. Het project ontwikkelt zich uitstekend, en kan naar verwachting nog een stuk groter worden.

Waarom investeren in nieuwe cryptomunten en nieuwe crypto launches? 

Investeren in nieuwe cryptomunten en launches is een interessante manier om in een vroege fase in aanraking te komen met een project dat nog sterk kan groeien. 

Dat zorgt ervoor dat je met een relatief kleine investering flink kan profiteren als het project een succes wordt. De nieuwe crypto launches hebben nog een lage marktkapitalisatie en de tokenprijs is nog minimaal, waardoor deze ineens sterk kan stijgen als het project een succes blijkt. Je neemt een groter risico, maar doordat het potentieel ook groter is en het investeringsbedrag laag, is dat het voor veel beleggers waard. 

Voorbeelden van tokens die ooit heel klein begonnen en inmiddels gigantisch zijn, zijn bijvoorbeeld Bitcoin, Ethereum, Binance Coin en Ripple. Neem nou Bitcoin: deze token was lange tijd nog geen euro waard, en wordt inmiddels verhandeld voor meer dan €23.500!

Door tokens tijdens een geschikte presale te kopen kun je zelfs al voordat de token launcht bij een exchange profiteren van een stijging in tokenprijs. Dit is bijvoorbeeld het geval met de LHINU presale, waarbij de token in 8 fases steeds wat duurder wordt. 

>>> Meer Informatie over de Love Hate Inu Presale! <<< 

Hoe investeren in Nieuwe Crypto – Investeer Tegen de Beste Prijs in de Presale van Love Hate Inu (LHINU) 

Investeren in een presale is vrij eenvoudig, maar wanneer je nog nooit geïnvesteerd hebt in een presale kan het even wennen zijn. Vandaar dat we in het kort toelichten hoe er geïnvesteerd kan worden in een nieuwe crypto presale. 

In het stappenplan zal Love Hate Inu gebruikt worden als voorbeeld, het investeren in andere presales van nieuwe cryptomunten zoals FHGT en CCHG is nagenoeg identiek. 

Stap 1: Bezoek website Love Hate Inu

Ga naar de website van Love Hate Inu en klik op de knop ‘Buy Now’.

Stap 2: Verbind wallet aan presale 

Klik op ‘connect MetaMask wallet’ of ‘Wallet Connect’, afhankelijk van welke crypto wallet je gebruikt. Heb je nog geen crypto wallet? Dan adviseren we je een MetaMask wallet aan te maken, deze is gratis en gemakkelijk te gebruiken. 

Wanneer je nog geen tokens in je crypto wallet hebt, zul je eerst naar een crypto exchange moeten gaan om daar ETH of USDT van je account over te zetten. Bij de meeste crypto exchanges doe je dit via de optie ‘withdrawal’. 

Stap 3: Koop Love Hate Inu Tokens met USDT of ETH

Nu er USDT of ETH in je crypto wallet zit is het tijd om de tokens aan te schaffen. De minimale hoeveelheid LHINU tokens is 10 stuks, maar aangezien de tokens slechts een fractie van een cent kosten kun je er ook veel meer kopen! 

>>> Investeer in de Love Hate Inu Presale <<<