PBSCAPE
Persbericht

5th Scape Ontwerpt de Apple van VR met een Volledig Geïntegreerd Ecosysteem voor Immersieve AI-ervaringen en Ontwikkelingsondersteuning

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


5th Scape is bezig met het opzetten van de Apple van de VR sector. Ze maken namelijk een volledig geïntegreerd VR- en AR-ecosysteem, compleet met headset en gamestoel. 

De presale van het project begint nu de aandacht te trekken van investeerders die graag vroege investeerders willen worden en de grenzen van VR willen verleggen. 

Daarnaast lanceert 5th Scape ook een hub voor ontwikkelaars om de slimste koppen in de sector met elkaar in contact te brengen. Zo worden ze geholpen hun immersieve realiteit tot leven te brengen door middel van financiering en feedback.

5th Scape Ontwerpt de Apple van VR

Apple is een van de succesvolste bedrijven ter wereld. Het bedrijf heeft een marktkapitalisatie van meer dan 3 biljoen dollar, waardoor het zichzelf het grootste technologiebedrijf ter wereld mag noemen.

Het verhaal van Apple ging om een gesloten ecosysteem, waarbij hetzelfde bedrijf de hardware en software ontwikkelde.

Hierdoor kon Apple zijn processen stroomlijnen en de hoogste kwaliteit gebruikerservaring garanderen voor al zijn producten.

5th Scape is als het ware de VR versie van Apple. Het is een Web3 bedrijf dat immersieve realiteiten wil creëren via een volledig geïntegreerd ecosysteem.

De vertical zal binnen 5th Scape zelf blijven. Hierdoor kunnen ze visueel meeslepende werelden met meeslepende geluidseffecten ontwerpen om 3D VR-games tot leven te laten komen op het platform.

Het project wil ‘s werelds eerste AR- en VR-ecosysteem worden. Dit doen ze door de slimste koppen met elkaar te verbinden om architecten te worden van alternatieve realiteiten.

Met het gesloten ecosysteem kan 5th Scape zich richten op innovatie en het creëren van meeslepende en onvergetelijke avonturen. Hierdoor kunnen gebruikers duiken in een wereld vol eindeloze avontuurlijke mogelijkheden.

Een Compleet Geïntegreerd Productpakket voor Immersieve AI-ervaring

Het team achter 5th Scape heeft zijn productenpakket al ontwikkeld nu de presale van start gaat.

Naast een breed scala aan games waar spelers van kunnen genieten, heeft 5th Scape ook een volledig ontwikkelde VR-headset en een ergonomisch comfortabele stoel om te helpen bij de lange VR-sessies.

De VR-headset biedt geavanceerde beelden en trackingtechnologie om de meeslepende wereld van ontwikkelaars tot leven te brengen. De stoel is speciaal gemaakt om prioriteit te geven aan comfort en ondersteuning terwijl spelers uren doorbrengen in de virtuele wereld.

De lijst met games heeft meerdere genres, waardoor iedereen wel iets kan vinden om van te genieten. Tot nu toe bevat de lijst de volgende games:

  • MMA Cage Conquest
  • Epic Cricket Arena
  • Immersive Kickoff
  • Archery Master
  • Thrust Hunter

Elke game is zo ontworpen dat spelers zich kunnen onderdompelen in arena’s en trainingsvelden terwijl ze hun vaardigheden ontwikkelen, om vervolgens aan duizenden mensen te laten zien.

Een voorbeeld hiervan is MMA Cage Conquest. Hier kunnen spelers trainen in ruige sportscholen voordat ze beginnen aan de Champions Journey naar de arena’s en online kampioenschappen. Het dynamische vechtsysteem heeft strategische trainingen, waardoor spelers vaardigheden kunnen ontwikkelen om hun tegenstanders te verslaan.

Kortom, de productlijn van 5th Scape is al immens en deze zal blijven toenemen naarmate het project zal groeien.

Hub voor Ontwikkelaars om de Slimste Koppen met Elkaar te Verbinden

Naast het productpakket heeft 5th Scape een hub gemaakt voor ontwikkelaars. Zo worden de briljantste geesten met elkaar in contact gebracht.

De hub is opgezet om een centrum van innovatie en samenwerking voor ontwikkelaars te worden, zodat ontwikkelaars de toekomst van virtual reality samen vorm kunnen geven.

De hub is ontworpen om de middelen te bieden die ontwikkelaars nodig hebben om hun creaties tot leven te brengen. Dit zijn dingen zoals ontwerptools, financiering en ondersteuning van de community.

Ontwikkelaars kunnen de community gebruiken voor beta tests en feedback. Uiteindelijk kunnen ze geld verdienen met hun creaties via het gesloten ecosysteem wanneer hun meeslepende virtuele werelden worden gelanceerd.

Op het moment dat ontwikkelaars worden ondersteund op 5th Scape, zal er een vloedgolf aan nieuwe games en toepassingen in het VR-ecosysteem plaatsvinden. De gebruikers kunnen hier dan volop van genieten. 

Presale in Volle Vaart nu Investeerders zich Haasten voor Early-Bird Deals

De presale wint aan momentum nu investeerders zich haasten om deel te nemen aan de early bird deals.

$5SCAPE is namelijk de kern van het project. De token biedt exclusieve toegang tot het eersteklas VR-content en geavanceerde game-ervaringen. 

De totale tokenvoorraad is vastgesteld op 5,211 miljard tokens. 80% hiervan wordt in de presale verkocht om de hard cap van $15 miljoen dollar te halen.

De overige 20% zal worden verdeeld tussen de schatkist en liquiditeit om de token te listen bij grote exchanges.

Geïnteresseerde investeerders kunnen momenteel profiteren van een lage prijs van $0,00187 per token. De verwachting is dat de token uiteindelijk gelist zal worden voor $0,01. Dit biedt een gigantisch rendement voor degenen die tijdens een vroeg stadium ingestapt zijn. 

Koop Hier $5SCAPE Tijdens de Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.