Cover
Persbericht

$6 miljard aan Bitcoin verplaatst door de 5e rijkste whale-, Sui- en Monero-uitdager zorgt voor sterke marktondersteuning

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De prijs van Bitcoin (BTC) is in het eerste kwartaal van 2024 met 66% gestegen dankzij de halvering die op 19 april plaatsvindt en de mensen die in BTC ETF’s beleggen, die miljarden dollars aan instroom opleverden. BTC heeft op 14 maart een nieuw record ooit (ATH) neergezet en er wordt verwacht dat er nog meer records zullen worden gevestigd naarmate de volgende halvering dichterbij komt.

Arkham Intelligence heeft onlangs onthuld dat de vijfde rijkste Bitcoin-whale onlangs meer dan $6 miljard naar drie wallets heeft overgemaakt. Dat was de eerste keer in vijf jaar dat het saldo van meer dan 94.500 BTC werd verplaatst. Door de transacties bleef er slechts 1,4 BTC over op de rekening van de whale.

Ondertussen is InQubeta (QUBE) ook uitgegroeid tot een favoriet onder whales, aangezien de voorverkoop het oorspronkelijke financieringsdoel van $10 miljoen overschreed en tot nu toe meer dan $12,8 miljoen opbracht. De populaire NFT-crypto werkt eraan om investeringen in kunstmatige intelligentie (AI) toegankelijker te maken dan ooit tevoren door een gedecentraliseerde financiële ruimte op zijn blockchain te creëren. Het ligt op koers om net zoveel op te halen als de beste cryptomunten zoals de Binance Coin (BNB) die tijdens de voorverkoop zijn opgehaald.

InQubeta (QUBE) werd uitgeroepen tot de beste munt om in te investeren met het potentieel om 100x rendement te behalen

Het succes van de voorverkoop van InQubeta laat zien dat het één van de beste DeFi-munten ooit zou kunnen zijn, zodra de investeringsruimte operationeel is. De opkomende crypto biedt een alternatieve manier om eigen vermogen en beloningen te verkrijgen van AI-startups zonder hindernissen te hoeven nemen, zoals vaak het geval is bij conventionele investeringskanalen.

InQubeta brengt blockchain-technologie naar de snelstgroeiende technologiesector en biedt een wederzijds voordelige omgeving voor bedrijven die op zoek zijn naar financiering en investeerders die mede-eigenaar willen worden van interessante bedrijven die een belangrijke rol kunnen spelen naarmate de AI-revolutie zich ontvouwt.

De status van InQubeta als de eerste cryptocurrency die zich richt op het democratiseren van de toegang tot AI-investeringen positioneert het voor enorme groei naarmate de investeringen in AI-gerichte bedrijven groeien. Er wordt al ruim 120 miljard dollar aan AI gesteund en dat bedrag zal naar verwachting de komende jaren ruim 1,5 biljoen dollar bedragen.

Investeren in AI zonder de rompslomp van traditionele beleggingsondernemingen

Het ecosysteem van InQubeta zal helpen de toegang van kapitaal tot de AI-ruimte vrij te maken door gebruik te maken van een crowdfunding-aanpak om investeringen in de ruimte voor iedereen toegankelijk te maken. AI-startups genereren kapitaal door niet-fungibele tokens (NFT’s) te creëren op de door Ethereum (ETH) gelanceerde blockchain, die digitale representaties zijn van investeringsmogelijkheden.

Deze tokens worden op de NFT-marktplaats van InQubeta verkocht aan investeerders en andere financieringsbronnen. Net als aandelen stijgt hun waarde naarmate hun makers hun marktaandeel vergroten. Deze ERC20-munten kunnen op elk moment aan andere gebruikers op de markt worden doorverkocht, wat veel liquiditeit oplevert voor iedereen die het ecosysteem gebruikt.

BuyQube

Whale maakt ruim $6 miljard aan Bitcoin (BTC) over

Enorme hoeveelheden BTC die ergens anders worden overgedragen dan uitwisselingen door walvissen duiden vaak op bullish sentimenten in de bredere Bitcoin-gemeenschap. Met een halvering die over minder dan een maand plaatsvindt, verwachten velen dat de prijs van BTC aanzienlijk zal stijgen voor en na deze plaatsvindt, zoals historisch het geval is geweest.

De instroom van kapitaal uit ETF’s zou deze keer tot meer groei moeten leiden, vergeleken met eerdere halvings.

Sui (SUI) is de afgelopen week met 15% gestegen, terwijl Monero (XMR) met 9% is gedaald

Het kopen van SUI is op dit moment een goede crypto-investering, aangezien de prijs de afgelopen 30 dagen met 15% is gestegen. Dat brengt de groei dit jaar op 143%. Monero heeft minder geluk gehad en verloor tot nu toe 21% van zijn waarde in 2024. De prijzen kunnen de komende maanden stijgen en dalen, maar het blijft een risicovolle investering.

Samenvatting

BTC, QUBE en SUI zijn drie van de beste cryptocurrencies die je nu kunt kopen om enorme rendementen te behalen voordat het jaar afloopt. QUBE heeft het meeste groeipotentieel dankzij de oplossing die het biedt aan mensen die in AI willen investeren. Sommige analisten zien de prijzen met 10.000% stijgen zodra ze de komende maanden op de beurzen worden gelanceerd.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Sluit u aan bij de InQubeta-gemeenschappen


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.