Borroe Finance
Persbericht

7 Altcoins klaar om Bitcoin te verslaan in 2024

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Gezien het feit dat de altcoin-rally op gang komt dankzij het bullish momentum dat wordt waargenomen op de cryptomarkt, hebben deze altcoins de bal aan het rollen gebracht als de belangrijkste Bitcoin (BTC) kanshebbers in 2024!

$ROE Tokens Kopen

1. Borroe Finance ($ROE)

Borroe Finance heeft voor opschudding gezorgd in de cryptosector, gebaseerd op zijn zoektocht om de kansen in de Web3-sector te veranderen via zijn innovatieve Peer-to-Peer (P2P) marktplaats.

Concreet stelt Borroe Finance Web3-spelers in staat hun toekomstige inkomsten te verzilveren als Non-Fungible Tokens (NFT’s) die ze verkopen op de marktplaats van het netwerk om direct contant geld te krijgen dat nodig is om hun projecten te financieren.

Als gevolg hiervan materialiseert Borroe Finance zich als één van de virale tokenlanceringen die naam maken in de crypto-ruimte.

Omdat het langetermijndoel van Borroe Finance het verlagen van de toegangsdrempel tot de Web3-ruimte is, profileert het zichzelf als één van de beste crypto’s om in te investeren, gezien het feit dat zijn governance-token genaamd $ROE getuige is van een opmerkelijk adoptiepercentage.

Er zijn bijvoorbeeld meer dan 240 miljoen $ROE-tokens gekocht bij de voorverkoop, waarbij minstens $2,9 miljoen is opgehaald.

Daarom gaat het succes van Borroe Finance verder dan het hype-gedreven muntenaanbod, omdat het een real-world nut biedt om meer Web3-spelers aan boord te krijgen, waardoor het een altcoin is die de moeite van het bekijken waard is.

$ROE Tokens Kopen

Chainlink heeft al naam gemaakt als één van de toonaangevende gedecentraliseerde orakelnetwerken en is één van de altcoins om in de gaten te houden.

LINK steeg onlangs met 60%, terwijl de dertiende grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie boven de $19,00 blijft handelen, wat zich manifesteert als een belangrijk ondersteuningsniveau.

Volgens de gegevens van CoinGecko zweefde Chainlink op het moment van schrijven rond de $19,53-zone.

3. Solana (SOL)

Solana heeft aanzienlijke belangstelling van investeerders getrokken omdat het zichzelf presenteert als één van de beste cryptomunten.

Nu door de gemeenschap aangestuurde memecoins onlangs centraal stonden in de cryptosector, was het Solana-ecosysteem één van de belangrijkste begunstigden dankzij de prijsstijgingen van mememunten zoals BONK.

Daarom wordt verwacht dat Solana dit bullish momentum in 2024 zal voortzetten op basis van zijn innovatieve raamwerk dat ongelooflijke efficiëntie en transactiesnelheid oplevert.

In 2023 kende Solana een bijna vertienvoudiging van de prijs, wat de grote aantrekkingskracht ervan in de crypto-ruimte aantoont.

4. VeChain (VET)

VeChain manifesteert zich als een sterke concurrent op het gebied van crypto, omdat het een opmerkelijk ecosysteem is voor slimme L1-contracten op bedrijfsniveau.

Als gevolg hiervan staat beroepsonderwijs en -opleiding in de schijnwerpers dankzij het positieve marktsentiment.

VeChain blijft tikken op basis van zijn proof of Authority (PoA) consensusmechanisme, waarbij identiteit van pas komt bij het valideren van transacties en de ontwikkeling van nieuwe blokken.

Volgens CoinGecko is VeChain de afgelopen maand met meer dan 55% gestegen en bereikte op het moment van schrijven $0,04414.

5. Cardano (ADA)

Nu Cardano voortdurend zijn status als één van de beste blockchains in de ontwikkelingsarena verstevigt, steelt deze crypto de schijnwerpers op het gebied van GitHub-commits.

Als gevolg hiervan blijkt Cardano een voorkeursnetwerk te zijn als het gaat om de ontwikkeling van Dapp (gedecentraliseerde applicaties) en de verificatie van slimme contracten.

Volgens CoinGecko steeg Cardano de afgelopen twee weken met 28% naar $0,6277.

6. Internet Computer (ICP)

Nu de Internet Computer (ICP) zich onderscheidt als een revolutionair blockchain-project dat de schaalbaarheid en snelheid op het internet wil stimuleren, heeft het Polkadot en Cardano ingehaald als het meest ontwikkelde project van de afgelopen maand.

Bron: Santiment

Daarom zal ICP in 2024 de leiding blijven nemen op basis van één van zijn onderscheidende kenmerken: Consensus en Chain Key Technology.

7. Tron (TRX)

Nu Tron opkomt als het netwerk dat het grootste circulerende aanbod van stablecoins host, zal TRX in 2024 ongelooflijke vooruitgang blijven boeken.

Het verificatiesysteem van Tron is van topklasse dankzij het gedelegeerde proof-of-stake (PoS) raamwerk.

Tron geniet nu al een jaarlijks rendement van 94%.

Lees hier meer over Borroe Finance ($ROE):
Bezoek de Borroe Finance voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.