Bexplus
Persbericht

70% handelaren zijn geliquideerd! Experts vertellen hoe je liquidatie kunt voorkomen

Ben jij een cryptohandelaar in 2022? Dan ben je waarschijnlijk veel geld kwijt geraakt. In korte tijd is er meer dan $200 miljard weggevaagd uit de cryptocurrency-markt en veel handelaren hebben te maken gehad met liquidatie, en grote verliezen. Als je de enorme marktcrash hebt overleefd, gefeliciteerd! Dat ben je een van de gelukkigen.

Geluk duurt natuurlijk niet eeuwig. Of je nu een nieuweling of een veteraan bent, u moet van de experts leren hoe je liquidatie kunt voorkomen of uw verliezen achteraf kunt verhalen. Dit artikel kan je helpen om van de schaduw van liquidatie af te komen en een van de weinige winnaars in het crypto-bloedbad te worden die het laatst lacht.

Hoe voorkom je liquidatie?

1. Plan je trades

De beste manier om je liquidatierisico te minimaliseren, is door je transacties goed te plannen voordat je ze opent. Het hebben van een strategie en een berekende aanpak verkleint je kansen op onnodige verliezen. Een handelssimulator is goed om jouw handelsplan te oefenen en je strategieën te testen om de nauwkeurigheid te verbeteren.

2. Houd de marge ratio in de gaten

Een andere manier om liquidatie te voorkomen, is door de marge-verhouding in de gaten te houden. Het houdt in dat ervoor moet worden gezorgd dat de marge niet 100% wordt. Wanneer het bijna 100% wordt, houd je de positie levend door er meer van toe te voegen. Hierdoor kun je lang handelen zonder liquidatie te riskeren.

Geen tijd? Te moe? Dan kun je copy trading proberen. Het is perfect als je het te druk hebt om de marge verhouding en elke marktbeweging te controleren. Ondertussen kun je jouw winstgevendheid vergroten door de beste strategie te leren van superieure handelaren.

3. Profiteer van de hefboomfunctie

Sommige artikelen suggereren dat het goed is om de hefboomwerking te verlagen tijdens het handelen. En ja, ze hebben gelijk: een lage hefboomwerking is de sleutel tot het verlagen van het risico. Je zult echter meer moeten investeren vanwege de lage hefboomwerking die je kosten verhogen en je winst lager maken.

Het is een tweesnijdend zwaard. Een hoge hefboomwerking kan het risico verhogen; Je zult echter niet alleen minder verliezen nemen, maar ook de kans op liquidatie door winstgevendheid verkleinen, zolang je de stop loss tijdig instelt. Slimme handelaren weten dat hefboomwerking hetzelfde is als het inbrengen van een munt en het platform dat je een som geld leent, dus waarom zou u dat geld niet gebruiken om de marktvolatiliteit weg te werken?

Hoe te herstellen van liquidatie?

1. Verander je strategie

Bang voor de beurscrash? Wil je geen risico’s? Misschien is het tijd om je strategie te veranderen. Kies een conservatieve strategie, zoals je geld in een wallet met hoge rentetarieven plaatsen en langzaam herstellen van de liquidatie om je verliezen in winst om te zetten. Een wallet met jaarlijkse rente is vergelijkbaar met een dorp voor beginners, waardoor je een vredig leven kunt leiden en op de lange termijn kunt profiteren als de markt fluctueert. Begin dan gewoon pas weer met handelen als de markt weer bullish wordt.

2. Vergroot je mogelijkheden met handige tools

Om weer te kunnen handelen als de markt bullish wordt, heb je een som geld nodig, oh nee, je geld is verloren gegaan bij de laatste liquidatie! Wat moet je dan doen?

Je kunt een platform te kiezen met welkomstbonussen, waar je een voorkeursbonus kunt krijgen als je geld op je account stort. Sommige bieden je zelfs een grote beloning als nieuwe gebruiker. Je kunt dit geld gebruiken om uw hoofdsom te verhogen, en meer hoofdsom betekent meer foutentolerantie, een lager risico op liquidatie en meer winst.

3. Kies een exchange die je kan vertrouwen

Je weet waarom liquidatie verschrikkelijk is: veel beurzen sluiten met geweld posities bij een saldoverlies van ≥50% (zogenaamde liquidatie). Het saldo na liquidatie wordt verrekend wat uiterst onvriendelijk is voor gebruikers die worden geliquideerd. Je zou dus een exchange moeten kiezen die niet het saldo van de gebruikers er vanaf zou trekken, zoals Bexplus.

Bexplus brengt het gebruikerssaldo na liquidatie niet in mindering. Het sloot de posities toen het saldo ≥70% verloor, wat gebruikers meer mogelijkheden geeft voor fouttolerantie. Als het saldo van de gebruiker tot een negatieve waarde daalt, komt het verlies voor rekening van Bexplus. Het gebruiksvriendelijke mechanisme zorgt ervoor dat gebruikers zich veilig voelen en beschermt de winst van gebruikers.

De gebruikersgerichte crypto exchange Bexplus

Bexplus is een toonaangevend handelsplatform voor cryptoderivaten dat 100x leverage futures-handel aanbiedt op verschillende handelsparen: BTC, ETH, ADA, DOGE, XRP, en meer. Bovendien beschikt het over de volgende kenmerken:

Tot wel $5,000 aan beloningen om elke nieuwe gebruiker te verwelkomen.