75% van alle EOS-transacties uitgevoerd door bots

Uit een onderzoek dat is uitgevoerd door AnChain.AI rondom de cryptocurrency EOS zijn zorgwekkende resultaten naar buiten gebracht. Zo wordt er voor ruim $6 miljoen aan EOS-transacties uitgevoerd door bots. Uit verdere resultaten blijkt dat er minstens 75% van de transacties door bots worden uitgevoerd.


Onduidelijkheid toekomst en gokplatforms

Doordat de beschikbare gegevens worden gemanipuleerd door de bots, is het onduidelijk waar het project precies heen wil. De toekomst hiervan blijft hiermee gedeeltelijk onduidelijk.

Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat de top tien dApps gokplatforms zijn. Deze top 10 is goed voor zo’n 65% van alle transacties in de EOS dApp-sector.


Kwaadaardige bots

Een gedeelte van deze bots zijn geprogrammeerd om het EOS-systeem te verstoppen, de liquiditeit te vergroten, de rangorde te verhogen en dividenduitkeringen op de dApp te ontvangen. Hierdoor is niet iedere bot op het netwerk goedwillig.


EOS wordt ondersteund door de Chinese overheid

De overheid van China komt regelmatig met een up-to-date ranglijst van cryptocurrencies. De cryptocurrency EOS wordt al langere tijd op nummer 1 geplaatst. Ook Tron en Ethereum doen het goed, met respectievelijke plaats 2 en 3.


EOS op Coinbase Earn

De Amerikaanse exchange Coinbase heeft EOS toegevoegd aan haar leeromgeving. Wanneer gebruikers 5 video’s kijken, ontvangen zij $10 aan EOS. Meer weten hierover? Lees dan ons volledige artikel over dit onderwerp.

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken