Altcoin,

China’s Nieuwste Crypto ranglijst: EOS #1, Tron #2, Bitcoin #12

China heeft op 23 mei weer een nieuwe cryptocurrency ranglijst uitgebracht. EOS staat op de eerste plek, Tron op de tweede en Bitcoin staat op plek 12.


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

EOS opnieuw op plek 1

Een onderzoeksteam dat werkt voor het Chinese Ministerie van Informatietechnologie brengt een lijst uit van de beste cryptocurrencies. In de eerste ranglijst werd Ethereum (ETH) het best beoordeeld uit de oorspronkelijke 28 munten die werden getest.

De door de Chinese overheid gesponsorde ranglijst beoordeelt elk crypto project op drie verschillende criteria, namelijk: Technologie, Toepasbaarheid en Creativiteit.

Dit keer staat EOS op plek 1, Tron op plek 2 en Ethereum op plek 3. Ben je benieuwd naar de top 10? Bekijk dan de onderstaande tabel.

 

[table id=37 /]

Ondanks de toenemende Bitcoin dominantie eindigt Bitcoin slechts op de 12e plaats. Vooral op het punt ‘Technologie’ scoort BTC veel lager dan EOS.

De crypto ranglijst van 23 mei is de 12e beoordeling die plaatsvindt. De ranglijst werd eerst maandelijks uitgegeven, maar vanaf nu zal de update eens in de twee maanden worden gepubliceerd. Sinds juni 2018 staat EOS op plek nummer 1, Tron (TRX) sinds februari 2019 op plek 2 staat.


EOS prijs is flink gestegen

EOS presteert de afgelopen dagen zeer goed. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 EOS token rond de $7.80 dollar. Slechts 4 dagen geleden lag de EOS prijs nog rond de $6.00 dollar. Dat betekent dat de koers in 4 dagen tijd met 30 procent is gestegen.