Gratis $10 aan EOS – Coinbase Earn voegt EOS toe

Je kunt weer geld verdienen met Coinbase Earn. De Amerikaanse exchange voegt EOS toe aan haar leeromgeving. Kijk 5 video’s en ontvang $10 aan EOS.


Maak een Coinbase Account

Om mee te doen aan het reward programma van de exchange heb je een Coinbase account nodig. Deze kun je aanmaken via de volgende knop:

 

Hoe verdien je gratis EOS?

Het weggeven van EOS tokens maakt deel uit van het educatieve programma genaamd Coinbase Earn. Dit programma is ontwikkeld om mensen meer kennis op te laten doen over cryptocurrencies. EOS sluit zich nu aan bij XLM, ZEC, BAT en ZRX die al eerder toegevoegd zijn aan het Eearn programma. Coinbase geeft voor meer dan $100 miljoen dollar aan crypto weg aan klanten die willen leren over cryptocurrencies.

Nu je een account hebt aangemaakt klik je op de onderstaand knop om naar het Coinbase Earn platform te gaan:

 

De Coinbase Earn Quiz

Coinbase heeft het reward programma ontwikkeld in samenwerking met EOS. Dit programma bestaat uit 5 video’s van maximaal 3 minuten. Na het bekijken van de video’s en het invullen van een aantal quiz vragen, kan je de EOS tokens verdienen als beloning.

Is de Quiz te moeilijk en weet je de antwoorden niet? Join onze telegram groep @newsbit_crypto en misschien kunnen we je wel helpen!


EOS beschikbaar op Coinbase.com

EOS verscheen voor het eerst op Coinbase Pro in april en daarna op Coinbase Earn en Coinbase.com. De toevoeging van het token komt nadat Coinbase afgelopen september zei dat het sneller nieuwe cryptocurrencies zou toevoegen.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 EOS token rond de $7,42 dollar. De prijs van de munt is vandaag met zo’n 6,5 procent gedaal.d

 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken