Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

97 miljoen SHIB geburned na introductie Metaverse spel

Met de introductie van Shibarium, een layer-2 oplossing, worden er nieuwe mogelijkheden geopend binnen het Shiba Inu (SHIB) netwerk. Een van deze nieuwe projecten is Shib CoOp, dat bijdraagt aan een verhoogde burnrate op het platform.

Wat is Shib CoOp?

Shib CoOp is een metaverse-project dat zich specialiseert in virtueel vastgoed binnen de Shib Metaverse. Het platform verenigt landeigenaren, ontwikkelaars, creatievelingen en bedrijven om gezamenlijk virtuele concepten tot leven te brengen. Binnen het aanbod van Shib CoOp bevindt zich een tool genaamd ‘PLOT’, welke gebruikers assisteert in het analyseren en selecteren van digitale percelen voor aankoop of verkoop.

Verbranden van 97 miljoen SHIB tokens

Met de introductie van Shib CoOp is op Shibariumscan, een blockchain explorer toegewijd aan het Shibarium-netwerk, te zien dat er maar liefst 97 miljoen SHIB tokens zijn verbrand op het Shibarium-netwerk. Het verbranden of “burning” in cryptocurrency verwijst naar het proces waarbij tokens opzettelijk worden vernietigd of verwijderd uit de circulerende voorraad om schaarste te creëren en de waarde van de overgebleven tokens te verhogen.

In het geval van Shib CoOp vond de verbranding plaats op Shibarium en niet direct op de oorspronkelijke Ethereum (ETH) layer-1 blockchain. Hierdoor is er een discussie ontstaan over de daadwerkelijke impact van de verbranding op de totale circulerende voorraad van de SHIB tokens. De impact van het verbranden op de layer-2 wordt over het algemeen als minder significant beschouwd in vergelijking met het verbranden van tokens op de layer-1. Dit komt doordat de tokens die op het layer-2 worden verbrand, representaties zijn van de originele tokens op het layer-1 netwerk,

SHIB koers stabiliseert

De afgelopen dagen heeft de SHIB koers zich gestabiliseerd rond de $0,0000067, waarmee het zijn jaarlijkse dieptepunt bereikt. In september 2021, aan het begin van zijn opmerkelijke prijsrally, noteerde de munt een vergelijkbaar niveau.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Shibarium update: Shiba Inu’s layer-2 netwerk verbetert schaalbaarheid en efficiëntie
Enorme toename in Shiba Inu burn rate: 7 miljoen procent groei
Shiba Inu beleeft opmerkelijke week: 8% stijging en record toename in Whale transacties
Meer nieuws

Meest gelezen

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers