Aantal uitgevers in Brave browser groeit met 1.200%

 
 

Gedurende het afgelopen jaar is het aantal uitgevers dat de op blockchain-gebaseerde browser ‘Brave’ gebruikt flink toegenomen. Zo zijn er over deze periode 1.200% meer uitgevers bijgekomen.


Aantal uitgevers en verdeling

Het aantal uitgevers dat actief was in de Brave webbrowser was in juli 2018 nog ‘slechts’ 19.000. Door de enorme stijging in uitgevers staat dit momenteel op ruim 231.000. Dit geeft aan dat de adoptie van de browser enorm is.

De uitgevers zijn verdeeld over een aantal categorieën, waar deze vandaan komen. Zo zijn er momenteel ongeveer 167.000 uitgevers op YouTube, 29.000 website uitgevers, 12.500 uitgevers op Twitch, 17.500 uitgevers op Twitter, 3.000 uitgevers op Reddit, 500 Vimeo-uitgevers en 1.100 Github-uitgevers.


Fooi geven via browser

De browser neemt ook een aantal mooie functies met zich mee. Zo kan je ervoor kunnen kiezen om contentmakers op Twitter fooi te geven in de vorm van Basic Attention Tokens. Deze functie wordt nog steeds verder uitgebreid naar andere platforms naast Twitter.


Verificatie

Om BAT te kunnen versturen moeten gebruikers hun account verifiëren. Hierna kunnen de benodigde tokens kunnen worden aangeschaft en worden verstuurd. Deze optie is ook bedoeld voor meer algemene taken, zoals het onderhouden van de website of het creëren van inhoud.

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken