bitbot
Persbericht

AI trading bots: Een nieuwe niche van miljarden dollars die Bitbot kan regeren

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Zoek online naar ‘AI-handel’ en je zult een onaangeboorde markt ontdekken die wacht op bloei. Niet alle AI crypto trading bots zijn echter gelijk. Ondanks alle handel die zij genereren, beschikken slechts weinigen over de AI functies en institutionele beveiliging van Bitbot.

De presale van Bitbot bevindt zich momenteel in fase 14 van de 15 en heeft maar liefst een bedrag van $3,8m opgebracht. Dit wijst op de enorme vraag naar een door AI aangedreven oplossing met de geavanceerde functionaliteit die de snel veranderende wereld van crypto vereist. Lees verder en ontdek waarom Bitbot klaar is om de markt voor AI trading bots in 2024 en daarna te domineren.

Het vertrouwen van beleggers in AI crypto trading bots stijgt naar een koortsachtig niveau

Trading bots voor kunstmatige intelligentie (AI) zijn een rage. Een groeiend aantal handelaren maakt gebruik van de kracht van AI om hun portefeuilles in realtime te beheren, weloverwogen handelsbeslissingen te nemen en transacties rechtstreeks vanuit de door hen gekozen apps uit te voeren, waarbij Telegram bots (d.w.z. bots die binnen de interface van Telegram functioneren) een belangrijke rol gaan spelen in de AI crypto trading bot oorlog.

De sector van Telegram bots is iets meer dan een jaar nadat de eerste lichting Telegram trading bots opdook uitgegroeid tot een marktkapitalisatie van meer dan $1 miljard. De markt overschreed zojuist de $21,4 miljard aan totaal handelsvolume, waarbij analisten in de sector verwachten dat beide cijfers de komende jaren exponentieel zullen stijgen. Met meer dan 800 miljoen Telegram gebruikers en er komen er steeds meer, is er een enorme onaangeboorde markt – en Bitbot wil leiden met de lancering van zijn enorm succesvolle presale.

Bitbot: Een AI crypto trading bot met het allernieuwste raffinement

Vóór de komst van Bitbot werd de scène van Telegram trading bots gedomineerd door projecten die zich voordeden als iets groots, maar daar maar weinig van waar maakten. Met name leiders als Banana Gun en Unibot ontvingen enorme kapitaalinjecties door tot de eersten in een opkomende sector te behoren, om vervolgens te worden ontmaskerd als rudimentaire oplossingen die de meer geavanceerde AI functies nodig hadden waar de snelle wereld van crypto om vraagt. Bovendien is er het probleem van hun beveiligingsfouten, waardoor ze kwetsbaar zijn voor hacks.

Bitbot pakt beide problemen aan door machine learning met voorspellende analyse te implementeren in de belangrijkste AI Gem Scanner-tool. Hierdoor kunnen gebruikers zich aanpassen aan marktbewegingen om de meeste waarde uit hun handelssessies te halen. Dit AI wonder stelt gebruikers in staat om de markt voor crypto af te speuren naar ondergewaardeerde tokens en winstgevende handelsmogelijkheden.

Ondertussen helpt de tool voor het copy trading van Bitbot gebruikers de bewezen strategieën van de beste handelaars te kopiëren, terwijl ze hun eigen strategieën kunnen formuleren. Dit alles gebeurt zonder ingewikkelde stappen of vereiste leercurve. Bitbot verleent gebruikers toegang tot het concurrentievoordeel dat ooit alleen voorbehouden was aan de elite.

Het is ook de allereerste non-custodial crypto trading bot, wat betekent dat gebruikers Bitbot kunnen gebruiken zonder hun privésleutels aan een tussenpersoon in te leveren. Dit staat in schril contrast met oplossingen als Banana Gun, Solareum en Unibot, die het doelwit zijn geweest van hacks ter waarde van meerdere miljoenen dollars en crashes van de tokenprijs, waardoor het vertrouwen in de sector is aangetast. De beveiliging van Bitbot is ondertussen verzekerd door de samenwerking met institutionele aanbieder van smart contractbeheer en cyberbeveiliging, KnightSafe.

Analisten zijn optimistisch over de financiële projecties van Bitbot voor 2024

Analisten zijn van mening dat Bitbot een sterke kandidaat is om dit jaar de felbegeerde 100x winst te behalen, gezien de enorme vraag die het heeft gegenereerd. Zoals blijkt uit het opmerkelijke bedrag van $3,8m dat tot nu toe is opgehaald, is er een serieuze vraag naar een werkelijk superieure AI handelsoplossing zoals Bitbot. Met het native BITBOT token geprijsd op slechts $0,0189, bevinden potentiële investeerders zich nog steeds in de vroegste stadia van de maanmissie, met een gegarandeerde 5,82% prijsstijging van het token voordat de presale wordt afgerond.

Als Banana Gun, de grootste concurrent, een winst van 80x kan behalen voor investeerders in de presale vanaf een lanceringsprijs van $0,65 – terwijl het bijna 3x minder aan presale financiering heeft opgehaald – stel je dan het potentieel eens voor van een superieure AI oplossing met industriële beveiliging zoals Bitbot. Met meer dan 80.000 Twitter volgers en meer dan 26.000 leden van de Telegram community is Bitbot vrijwel klaar om ‘to the moon’ te gaan zodra de presale eindigt.

De tijd dringt om deel te nemen aan het presale evenement van 2024

Investeringsmogelijkheden zoals Bitbot komen slechts eens in de zoveel tijd voorbij. Het is een trading bot op Telegram die op het punt staat een revolutie teweeg te brengen in de hele sector met zijn diepgang en breedte van AI functionaliteit en beveiliging op institutioneel niveau. Bitbot is op weg naar een sensationeel doorbraakjaar, maar het beweegt niet langer onder de radar. En nu de AI markt regelmatig in een PR razernij terechtkomt, lijkt AI crypto op dit moment een geweldige investering. Tijd is van essentieel belang; de presale is nog maar enkele centimeters verwijderd van voltooiing en een nieuw tijdperk van de handel in crypto staat op het punt te beginnen.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.