kanga235
Persbericht

Alle boten stijgen terwijl Bitcoin en Ethereum omhoog schieten: Solana, KangaMoon en Avalanche doen mee aan het feest

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In een opmerkelijke wending heeft de cryptomarkt de afgelopen week een grote sprong gemaakt. Bitcoin, dat oorspronkelijk onder de $65k stond, is plotseling gestegen tot boven de $70k. In dezelfde lijn is Ethereum een van de top 5 cryptocurrencies die recent aanzienlijke prijsstijgingen heeft gezien.

Andere topcryptocurrencies die zich onlangs bij de stijgende markt hebben aangesloten, zijn Solana, KangaMoon en Avalanche, waarbij elk van deze tokens een volledige dominantie van de bulls heeft ervaren. Analisten voorspellen dat deze snelle ommekeer een kenmerk is van een bullmarkt en dat de komende weken meer crypto-stijgingen kunnen brengen.

Bitcoin-prijs klimt naar de $70k-ladder. Is $100k mogelijk in 2024?

Binnen minder dan een week is Bitcoin boven de $70k gestegen vanaf zijn oorspronkelijke prijs van $68k. Dit vertegenwoordigt een aanzienlijke stijging van 15% in de afgelopen week en een gecombineerde stijging van 163% sinds het begin van het jaar. Evenzo is de marktkapitalisatie van Bitcoin voorbij de $1 biljoen geracet, waarbij het handelsvolume van Bitcoin met 157% is gestegen in dezelfde tijdsperiode.

Bij een nadere blik op de belangrijkste marktindicatoren handelt Bitcoin boven de 200-daagse eenvoudige voortschrijdende gemiddelden, nadat het de 50-daagse SMA heeft overwonnen, die zich op de $65k-drempel bevindt. Evenzo klimt de Bitcoin-token op de ladder wat betreft de relatieve sterkte-index (RSI). In de afgelopen week is de RSI-waarde gestegen van 64 en streeft momenteel naar 70.

Een andere belangrijke marktindicator die Bitcoin een goede crypto om te kopen maakt, is de moving average convergence divergence (MACD). Deze indicator vormt een patroon langs de groene lijnen, wat aangeeft dat de token op weg kan zijn naar een bullish crossover. Als dit gebeurt, kan de Bitcoin-token de $85k-drempel bereiken. Mocht de token echter omkeren, dan kan de Bitcoin-prijsvoorspelling weer onder de $60k zakken.

Ethereum-prijs beweegt binnen een week dichter naar $4k

Een andere crypto die de afgelopen week is gestegen, is Ethereum. De nummer twee cryptocurrency leidt met een indrukwekkende wekelijkse stijging van 30%, terwijl de bulls sterke posities blijven innemen. Naarmate de prijs stijgt, beginnen sommige whales te profiteren. Gegevens van Lookonchain tonen bijvoorbeeld aan dat een gigantische whale 15k ETH ter waarde van $46 miljoen op een beurs heeft gestort, in afwachting van een stijging in de komende maanden.

Qua technische analyse zijn de marktsentimenten voor Ethereum bullish, met marktindicatoren zoals het eenvoudige voortschrijdende gemiddelde, het exponentiële voortschrijdende gemiddelde en de relatieve sterkte-index die allemaal bullish identiteiten vertonen. Daarnaast heeft de marktkapitalisatie van Ethereum de $450 miljard drempel overschreden en is het handelsvolume in de afgelopen week exponentieel gestegen.

Met ongeveer 90% van de Ethereum-houders die profiteren van deze laatste stijging, onthullen gegevens van IntoTheBlock dat meer dan $5 miljoen aan ETH is verworven door 2,96 miljoen binnen deze korte periode. Door dit huidige bereik om te zetten in een ondersteuningsniveau, menen experts dat de Ethereum-prijsvoorspelling hoger zou kunnen uitkomen en mogelijk opnieuw $4k zou kunnen testen in het tweede kwartaal.

KangaMoon Token Bereidt Zich Voor Op Historische Notering

KangaMoon (KANG) is de enige nieuwe crypto die op deze lijst van beste cryptocurrencies staat. Hoewel het nog in de voorverkoopfase is, heeft de token uitstekend gepresteerd en beschikt het momenteel over een groot ecosysteem van meer dan 32.000 gebruikers. Bovendien heeft het platform $6,9 miljoen aan voorverkoopfinanciering opgehaald en nadert het aantal actieve houders de 10.000.

Bovendien hebben kopers van deze token een winst van 400% gemaakt, wat wijst op het groeipotentieel van de token. Het platform combineert twee sterke fundamenten in GameFI en SocialFi. Door een meeslepende gaming-ervaring te creëren, revolutioneert KangaMoon de gaming-niche, met als doel door te breken in de play-to-earn-industrie die naar verwachting $8856,95 miljoen zal bereiken in 2028.

Het platform versterkt ook de klantloyaliteit door middel van een reeks sociale taken die gericht zijn op het belonen van gebruikers. Er zijn maar liefst 250 miljoen gratis tokens gereserveerd voor deze taak. Een unieke staking dApp is ook gecreëerd voor investeerders die willen bijdragen aan de pool en een hoge APY willen verdienen. Momenteel bevindt KangaMoon zich in de bonusfase en is de token $0,025 waard.

Volgens de voorspellingen van analisten wordt verwacht dat deze token een winst van 1000% zal opleveren tegen de tijd dat het genoteerd wordt aan beurzen in de komende dagen. De token is al bevestigd voor notering op BitMart en meer gecentraliseerde beurzen zullen spoedig volgen. Met de notering van de token door de twee grote aggregatorplatforms CoinGecko en CoinMarketCap blijft KANG een van de topcryptomunten met een goede kans om 100x rendement te geven in de bull run.

Solana Prijs Wijst Op Bullishe Dominantie

Solana heeft een ecosysteem dat potentieel het Ethereum kan evenaren. Met een solide basis in de gedecentraliseerde financiële sector is Solana enorm gegroeid, wat wijst op een robuust en efficiënt ecosysteem. Wat betreft de Solana-prijs heeft de token een stijging van 19% op de maandelijkse grafiek voordat het de afgelopen week met 25% is gestegen, waardoor het een van de beste cryptomunten is om in 2024 in te investeren.

Met een marktkapitalisatie van Solana die op het punt staat $80 miljard te bereiken, is de token de 5e grootste crypto op de markt. Een blik op de Solana-handelsgrafieken onthult dat de bulls volledig de controle hebben. Met Ethereum dat de afgelopen week is gestegen, weegt Solana op voor een grote stijging. Het volgende doel voor Solana zal zijn om naar de volgende weerstands-trendlijn te bewegen, die zich op $200 bevindt.

Met marktindicatoren van Solana die bullish trends vertonen, kan de token zich opmaken voor een indrukwekkende prestatie in de komende maanden. Op basis van de projecties van analisten zou de SOL-prijs in mei kunnen stijgen tot $200, wat het de beste crypto-investering maakt.

Avalanche Coin Zou $70 Kunnen Bereiken

Avalanche heeft sinds de lancering aanzienlijke vooruitgang geboekt met een jaar-op-jaar stijging van 180%. Na de bullish marktsentimenten van de afgelopen week, steeg Avalanche bijna 30% met een marktkapitalisatie van Avalanche die bijna $16 miljard bereikt. Gerangschikt als de 11e grootste cryptocurrency met het grootste marktaandeel, is Avalanche een van de beste crypto’s om te kopen met opmerkelijke partnerschappen met grote gedecentraliseerde projecten zoals SushiSwap.

De afgelopen week heeft de Avalanche-token groot potentieel getoond om de bullish momentum voort te zetten. Met het naderen van het $41-weerstandsniveau heeft de Avalanche-munt een goede kans om de $50-drempel te halen. Als dit gebeurt, stellen analisten een doel van $70 voor het einde van het tweede kwartaal. Als de bears echter terugkeren, kan de token dalen tot $35.

Conclusie

Met de stijgende cryptomarkt na de bearish correctie, zouden investeerders een unieke portefeuille moeten creëren gevuld met kwaliteitsvolle toevoegingen. Naast KangaMoon, dat een nieuwe deelnemer is, hebben andere tokens zich ontwikkeld tot de grootste cryptocurrencies. Aangedreven door geavanceerde technologieën en robuuste ecosystemen, zijn deze tokens in staat om een maximaal rendement te bieden. KangaMoon is echter een goede crypto om te kopen voor investeerders met een laag kapitaal. Met een marktkapitalisatie die niet in de honderden miljoenen loopt, heeft de token alle nodige kenmerken om te groeien tot een marktkapitalisatie van een miljard dollar.

Ontdek vandaag de opwindende kansen van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://Kangamoon.com/

Join De Telegram Community: https://t.me/Kangamoonofficial


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.