Welke altcoin stijgt?
Altcoin

Crypto analist: Deze 4 cryptomunten koop ik voor de lange termijn

De populaire crypto analist Altcoin Sherpa vertelt op Twitter dat hij momenteel inzet op Solana (SOL) en drie andere altcoins. Niet in de hoop op korte termijn koersexplosies, maar het gaat voor de analist echt om investeringen voor de lange termijn.

Cruciale koers voor Solana

Zolang Solana boven de 110 dollar kan blijven en die koers als steun kan behouden, blijft hij bullish over de munt en zit SOL volgens hem in een opwaartse trend.

Solana deed het aan het begin van de bullrun heel goed, omdat memecoins aan een fantastische periode bezig waren. Nu lijkt daar een einde aan gekomen en zien we ook dat de activiteit op Solana wat afneemt, waardoor investeerders wat minder geïnteresseerd zijn in de munt.

Naast SOL onthulde de analist ook wat andere munten die hij voor de lange termijn aan zijn portfolio toevoegde. Het gaat onder meer om het crypto-gokplatform Rollbit en de RLB token. Verder kiest hij voor layer-1 protocol Saga (SAGA) en ziet hij het zitten in Bittensor (TAO), een blockchain met een focus op machine learning en AI.

SAGA ziet er aantrekkelijk uit

Naast het noemen van Solana en zijn gewenste inkoopkoers van 110 tot 130 dollar voor de munt, ziet hij op dit moment ook kans om SAGA in te kopen. Volgens hem handelt de token op dit moment in een range en is de munt bezig om een bodem te maken.

“SAGA ziet er goed uit voor een DCA (dollar cost averaging) of spotpositie. Het lijkt erop dat deze een bodem heeft gevonden en consolideert over een periode van drie maanden. Ondanks dat Bitcoin matig presteert”, aldus Altcoin Sherpa.

Dat Bitcoin matig presteert klopt natuurlijk, maar de grafiek van de bovenstaande token lijkt vooralsnog een behoorlijke pump en dump te vertegenwoordigen.

Veel meer dan dat kunnen we er op dit moment in ieder geval nog niet over zeggen. Met DCA bedoelen mensen overigens het stelselmatig inkopen van financiële assets. Bijvoorbeeld door iedere week een plukje aan te schaffen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Altcoin nieuws

Top 3 cryptomunten van de week: Bitcoin stijgt, maar deze altcoins presteren nog véél beter
Donald Trump lanceert cryptoproject met eigen token: Wat je moet weten
Crypto knaller: Deze 3 munten stijgen tot 500% na Binance-notering
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten