Cardano, ADA
Cardano

Analist blijft ondanks juridische strijd positief over Cardano

Hoewel het nieuws vaak gedomineerd wordt door de rechtszaak tussen Ripple en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) en de problemen van exchange Binance, is ook Cardano (ADA) nog steeds verwikkeld in een juridische strijd. De SEC classificeert de digitale munt namelijk als een effect.

Crypto-analist en YouTuber, bekend onder het pseudoniem Crypto Capital Venture, merkt op dat het project tot nu toe weinig negatieve gevolgen van deze situatie heeft ondervonden en blijft optimistisch.

Cardano is veerkrachtig

Op de korte termijn verwacht de analist nog een gematigde prijsactiviteit, zeker met de huidige staat van de markt. Desondanks blijft het project sterk, ondanks negatieve zaken zoals de rechtszaak tegen de SEC.

Deze veerkracht in bearish situaties kan worden gezien als een sterk bullish signaal, vooral in een algemeen bullish cryptomarkt. Ondanks mogelijke korte termijn nadelen, is de analist positief over de lange termijn vooruitzichten van ADA. Hij wijst op een bullish oplopend kanaal in de wekelijkse grafiek, met een koersdoel van ongeveer $0.75 bij een opwaartse doorbraak. Dit zou neerkomen op een verdubbeling van de huidige koers.

Parallellen met het verleden en vooruitzichten voor Cardano

De analist maakt een vergelijking met het verleden. In 2020, voorafgaand aan de bullmarkt en de pandemie, bevond het project zich in een vergelijkbaar scenario. Echter, de uitbraak van COVID-19, een gebeurtenis die wordt beschouwd als een “zwarte zwaan” – een extreem zeldzaam en onvoorspelbaar voorval met vaak ingrijpende en disruptieve effecten – verhinderde verdere ontwikkeling.

Het lijkt echter zeer onwaarschijnlijk dat een dergelijke situatie zich opnieuw voordoet, wat zou kunnen betekenen dat Cardano nu een duidelijker pad heeft om in waarde te stijgen.

Technologische vooruitgang van Cardano: Introductie van Ledger Sync

Het Cardano-netwerk blijft vooruitgang boeken, ondanks de lopende juridische strijd. Recentelijk heeft het platform een belangrijke technologische doorbraak bereikt met de introductie van een nieuwe tool, genaamd Ledger Sync. Deze innovatie, ontwikkeld door de technische afdeling van de Cardano Foundation, adresseert een cruciaal probleem: het efficiënt ophalen van gegevens van het Cardano-netwerk. Deze ontwikkeling toont aan dat het Cardano-team zich blijft inzetten voor de verbetering van het platform, zelfs in het licht van externe uitdagingen.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Cardano of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Cardano nieuws

Kan Cardano (ADA) 1 dollar worden? 
Gaat Cardano binnenkort 75% stijgen?
Cardano-oprichter: “We hebben alle troeven in handen”
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’