Bitcoin, golden bitcoin
Bitcoin

Analist deelt tijdlijn voor nieuwe all-time high van Bitcoin

De anonieme host van het YouTube-kanaal InvestAnswers ziet Bitcoin tijdens de volgende bullrun een koers van 100.000 dollar bereiken. Verder is een Bitcoin koers van 45.000 dollar voor de kerst een minimum voor de analist en is het volgens hem heel waarschijnlijk dat we richting de 50.000 dollar gaan.

Gemiddelde 175 dagen na de halving een all-time high

De analist berekent in zijn video dat Bitcoin er gemiddeld 175 dagen over deed om na de halvings een all-time high te bereiken.

Dat zou volgens InvestAnswers betekenen dat we rond 8 oktober 2024 de volgende all-time high moeten bereiken. “Ik geloof, op basis van de geschiedenis, dat Bitcoin voor 8 oktober 2024 op 69.000 dollar staat. Sterker nog, ik geloof dat het veel eerder gaat gebeuren. Ik denk dat er hele gekke dingen kunnen gebeuren”, aldus InvestAnswers.

Ook deelt hij de bovenstaande grafiek van K33 Research, waaruit blijkt dat de huidige cyclus veel sneller verloopt dan voorgaande cycli van Bitcoin. Dat lijkt vooral het gevolg van de hype over de Spot Bitcoin ETFs van partijen als BlackRock en Invesco.

Bitcoin corrigeert

Op dit moment lijkt er echter wat bijzonders aan de hand. Bitcoin corrigeert een beetje en staat voor de afgelopen 24 uur op een daling van 1,20 procent, terwijl Ethereum een plus van 5,35 procent mag opschrijven.

Over de gehele week gemeten staat Bitcoin er echter nog beter voor dan Ethereum met een plus van 14,90 procent versus de 14,55 procent van de nummer twee van de markt.

Ook op het gebied van market cap is Bitcoin nog altijd de grote koning. Bitcoin kent een market cap van 849 miljard dollar, terwijl Ethereum het moet doen met 284,5 miljard dollar.

Die market cap zou een Bitcoin koers van 14.564 dollar opleveren, wat nog onder de bodem van de bearmarkt van 2022 ligt. Destijds bereikten we immers de Bitcoin koers van 15.500 dollar. Wat dat betreft heeft Bitcoin van de concurrentie nog niet echt iets te vrezen.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Hedgefondsmanager: Crypto kan exploderen bij renteverlaging van 0,50%
De Bitcoin-rally lijkt ten einde voordat deze echt van start ging
Bitcoin op weg naar $64K: Wat de renteverlaging van de Federal Reserve kan betekenen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’