uniswap
Altcoin

Analist is zeer bullish over deze cryptomunt

De populaire analist Ali Martinez is bullish over de op Ethereum gebaseerde altcoin Uniswap (UNI). “Het lijkt erop dat Uniswap uitbreekt”, aldus Martinez die daarmee commentaar geeft op de weekgrafiek. Als de munt erin slaagt om de week boven de 5,90 dollar af te sluiten, dan kan UNI volgens Martinez weleens doorstijgen naar 10 dollar per munt.

Dat zou een stijging van ongeveer 60 procent betekenen vanaf de huidige koersen.

Niet alleen cruciaal moment voor Uniswap

Er komt niet alleen een cruciale periode aan voor Uniswap, maar ook voor Polygon wordt het spannend volgens Martinez. De schaalbaarheidsoplossing voor Ethereum zou in een verkoopgolf terecht kunnen komen als het er niet in slaagt om boven een cruciaal koersniveau uit te breken.

“MATIC is onder een cruciale supply-zone terechtgekomen tussen de $0,84 en $0,86. In deze range houden 14.240 adressen meer dan 4,13 miljard MATIC tokens vast”, aldus Martinez.

Dat betekent dat er gigantisch vele mensen zijn die tegen deze koersen zijn ingestapt, wat meestal een goede steunzone oplevert voor de koers. Nu hangt MATIC daar dus onder en dat is volgens Martinez een slechte zaak.

De munt moet daar snel weer bovenop komen om het momentum terug te kunnen pakken.

Spannend einde van 2023

De laatste paar weken van 2023 kunnen weleens heel spannend worden voor Bitcoin en de rest van de markt. We hebben vanaf het begin fantastische stijgingen gezien, maar nu is het moment daar dat de markt de volgende stap moet zetten om echt van een nieuwe bullmarkt te kunnen spreken.

Nu is de grote vraag of dat gaat lukken.

Voor 2024 staan er in ieder geval voldoende (potentiële) interessante ontwikkelingen op het programma. Denk aan de volgende Bitcoin halving, die natuurlijk een zekerheidje is, maar ook meer onzekere gebeurtenissen als de Amerikaanse Spot Bitcoin ETF en mogelijk ook de eerste renteverlagingen van Westerse centrale banken.

Dat zouden stuk voor stuk dingen kunnen zijn die de markt een boos geven. Wat dat betreft lijkt er in ieder geval een mogelijkheid te zijn voor een nieuwe bullrun in 2024 of 2025.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Uniswap of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

Bittensor (TAO) wordt gelist op Bitvavo en de koers ontploft
Onbekende crypto stijgt met 100%, dit moet je weten
Bitget en Foresight Ventures investeren $30 miljoen in TON-blockchain voor groei van Telegram-apps
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13