Bitcoin up
Bitcoin

Analist is ‘redelijk overtuigd’ van nieuwe all-time high voor Bitcoin koers

De pseudonieme analist Bluntz denkt dat Bitcoin aan een verse opleving van vijf golven is begonnen, die de koers van de grootste munt van de markt naar een nieuwe all-time high kan brengen. Bluntz kreeg die overtuiging nadat Bitcoin de weerstand op 62.000 dollar wist te verslaan.

Bluntz is bullish over Bitcoin

Bluntz maakt voor zijn analyses gebruik van de zogenoemde Elliott Wave Theory, die stelt dat een bullish asset over het algemeen een opwaartse beweging van vijf golven maakt, om vervolgens aan een correctie te beginnen.

“We hebben de uitbraak. Ik ben er behoorlijk zeker van dat we nu aan de all-time high run beginnen”, aldus de analist.

Op basis van de grafiek van Bluntz lijkt hij voor september in ieder geval een Bitcoin koers van 84.000 dollar te verwachten. Dat zou voor veel mensen waarschijnlijk niet de overtuigende all-time high zijn waar op gehoopt wordt.

In 2021 rekenden veel analisten immers al op een Bitcoin koers van 100.000 dollar. Dat soort voorspellingen zien we op dit moment steeds minder vaak voorbijkomen. Het lijkt toch alsof iedereen wat meer bescheiden is geworden (of wellicht meer realistisch) over de potentie van Bitcoin.

Ook bullish over deze altcoin

Naast Bitcoin is Bluntz ook heel bullish over Solana-rivaal SEI. Volgens de analist staat SEI op het punt om gigantisch uit te breken ten opzichte van Bitcoin en de Amerikaanse dollar.

“Ik denk dat SEI op het punt staat om iedereen te verrassen. SEI/BTC kent een bullish divergentie op de weekgrafiek. SEI/USD ziet een duidelijke stijging van vijf golven vanaf de dieptepunten, kreeg al een mooie terugval EN kent een zwaar negatieve funding.”

Alles bij elkaar maakt dat de analist dus razend bullish over SEI. Op basis van zijn grafieken lijkt hij een koersexplosie van de munt naar 0,40 dollar te voorspellen. Op het moment van schrijven kent SEI een koers van 0,338 dollar en staat er voor de afgelopen 24 uur een stijging van 18% op de borden.

Is dit dan het moment dat het langverwachte tweede deel van de bullrun gaat beginnen voor Bitcoin en wellicht ook voor de rest van de markt?

Claim jouw €50 Bonus bij OKX – Alleen via Newsbit!

Ben je klaar om de spannende wereld van crypto te betreden en misschien Bitcoin of andere cryptomunten te kopen? Dan is dit het perfecte moment! Dankzij onze exclusieve samenwerking met OKX hebben we een unieke aanbieding voor jou.

Maak vandaag nog een account aan bij OKX via de onderstaande knop en ontvang een welkomstbonus van €50.

Mis deze kans niet om jouw crypto-avontuur met een vliegende start te beginnen. Klik nu, claim je bonus, en begin met handelen!

Let op: Er zijn voorwaarden van toepassing.

Bitcoin nieuws

Bloomberg-analist: BlackRock en Bitcoin ETF’s houden BTC overeind
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag?
Miljardair waarschuwt voor grote recessie in Amerika
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt