Bitcoin prijs stijgt, groen
Ethereum

Crypto analist verwacht koersexplosie Bitcoin in december of januari

De populaire analist Altcoin Sherpa is nog altijd extreem bullish over Bitcoin en de rest van de cryptomarkt. Hij verwacht dat we rond december 2024 of begin 2025 een “full send” fase krijgen voor de markt, waarin de koersen stevig zullen stijgen.

Bullish over Q4 2024

“Persoonlijk ben ik bullish over het einde van Q4, maar tot die tijd vind ik het lastig om een koers te kiezen. Ik verwacht voor september/oktober nog grillige koersactie, gevolgd door fakeouts in november. Maar full send in december/januari”, aldus Altcoin Sherpa.

Wat Ethereum betreft twijfelt de analist nog en ziet hij geen directe redenen om bullish te zijn. Maar hij ziet wel dat Ethereum recent corrigeerde in een gebied met veel volume, wat volgens hem suggereert dat de munt op een sterke steunzone zit.

“Het enige goede wat ik zie voor Ethereum is dat de koers hoge volumenodes raakt rond de 2.200 tot 2.400 dollar. Al het andere is op dit moment matig voor Ethereum.”

In de bovenstaande grafiek van Altcoin Sherpa zien we inderdaad die hoge volumekaarsen. Daar moet de munt dan steun vinden. Komt Ethereum onder die koersen terecht? Dan kan het weleens heel lastig worden om daar weer boven te komen.

Op het moment van schrijven oogt Ethereum weer een beetje bullish met een stijging van 2,63% over de afgelopen 24 uur. Daarmee komt de munt op een koers van 2.515 dollar binnen momenteel.

Steun voor Solana oogt uitgeput

Wat Solana betreft ziet de analist vooral dat de steun op 125 dollar na meerdere aanrakingen uitgeput raakt. “SOL op 125 dollar lijkt een goede zone, maar de steun begint uitgeput te raken. Ik zou zeker wat dollars aan de kant houden voor lagere koersen, zoals 110 dollar of lager.

Als je handelt is het beter om te laat dan te vroeg te zijn met dit soort grafieken. Dat wil zeggen: het is beter om op de weg omhoog te kopen dan om vallende messen te vangen.”

Solana kende een fantastische start van de bullrun. Daarbij werd het vooral gesteund door de enorme hype rondom memecoins, die aan het begin van 2024 losbarstte met de koersstijgingen van Bitcoin.

Nu doet Solana het al enige tijd minder en staat er een koers van 134 dollar op de borden. Vandaag staat er met die koers wel een stijging van 4,21% voor Solana. Wat dat betreft is het een prima dag voor de Ethereum-rivaal.

Claim jouw €20 Bonus bij OKX – Alleen via Newsbit!

Ben je klaar om de spannende wereld van crypto te betreden en misschien Bitcoin of andere cryptomunten te kopen? Dan is dit het perfecte moment! Dankzij onze exclusieve samenwerking met OKX hebben we een unieke aanbieding voor jou.

Maak vandaag nog een account aan bij OKX via de onderstaande knop en ontvang een welkomstbonus van €20.

Mis deze kans niet om jouw crypto-avontuur met een vliegende start te beginnen. Klik nu, claim je bonus, en begin met handelen!

Let op: Er zijn voorwaarden van toepassing.

Ethereum nieuws

Waarom de Ethereum koers op het punt staat te exploderen volgens deze indicator
Fidelity: stablecoins creëren scheiding tussen Bitcoin en Ethereum
Analist voorspelt enorme stijgingen voor Ethereum en Solana
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt