Bitcoin stijgt
Bitcoin

Analist voorspelt Bitcoin koers van $87.000

Grafiek van Bitcoin wijst op koers van 87.000 dollar in 2025. Tot die conclusie komt Titan of Crypto op basis van de Power Law Corridor, waarin Bitcoin vervolgens tegen de blauwe lijn weerstand zou moeten krijgen. De Power Law Corridor meet de correlatie tussen de Bitcoin koers en de tijd en wordt vaak gebruikt door lange-termijn investeerders.

Potentiële uitbraak voor Bitcoin?

Andere analisten lijken zich ook voor te bereiden op een stijging van de Bitcoin koers. Tardigrade schrijft in een publicatie van 30 augustus het volgende: “Bitcoin wordt sinds januari 2023 gesteund door een Gaussian Channel. Na het verlaten van de lagere kanalen volgt vaak een gigantische bullrun.”

Een Gaussian Channel is een technische indicator die wordt gebruikt door analisten om koerstrends te bepalen. De bovenste en laagste kanalen vertegenwoordigen de potentiële koersruimtes voor een financiële asset.

Zodra Bitcoin uitbreekt moet het gebeuren, maar vergeet niet dat het makkelijk is om een paar lijntjes te tekenen in een grafiek. Uiteindelijk zijn er heel veel factoren die de Bitcoin koers beïnvloeden.

Bitcoin moet weerstand op $59.600 overwinnen

Ondanks het optimisme over de lange termijn, moeten we niet vergeten dat Bitcoin momenteel nog altijd in de problemen zit. Volgens Titan of Crypto moet eerst de koers van 59.600 dollar nog maar eens overwonnen moet worden.

Elja Boom denkt dat een uitbraak van de Bitcoin koers nog weleens tot oktober op zich kan laten wachten. “Er zijn nog geen tekenen van een uitbraak. De consolidatie kan tot oktober aanhouden voordat een uitbraak plaatsvindt. Ik ben vol overtuiging over een uitbraak in Q4, maar verwacht nog een hoop grilligheid!”

Daar moeten we ons de komende tijd dan maar aan vasthouden, want de afgelopen weken is het niet veel geweest met Bitcoin. Al moeten we ook niet vergeten dat de koers van ver gekomen is sinds de enorme crash die we op 5 augustus zagen naar het niveau van 48.000 dollar.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Bitcoin nieuws

Hedgefondsmanager: Crypto kan exploderen bij renteverlaging van 0,50%
De Bitcoin-rally lijkt ten einde voordat deze echt van start ging
Bitcoin op weg naar $64K: Wat de renteverlaging van de Federal Reserve kan betekenen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’