XRP
Ripple

Analist voorspelt Bizarre XRP Koers van $333

Dark Defender, een prominent Ripple-voorstander, voorziet een opzienbarende groei voor XRP. Uit zijn technische analyse blijkt een potentiële toename van maar liefst 63.000%, waardoor de munt naar een waarde van $333 zou kunnen schieten.

De analist benadrukt dat in maart de “grand wave 3” in gang is gezet. Deze term duidt op een specifieke prijstrend in de technische analyse van XRP. Marktbewegingen worden volgens deze theorie gekenmerkt door opeenvolgende golven, waarbij de derde golf vaak als een van de langste en sterkste wordt beschouwd. Interessant genoeg heeft Dark Defender opgemerkt dat dit patroon ook zichtbaar was tijdens de bull runs van 2017 en 2021, waarbij XRP prijzen van respectievelijk ongeveer $3 en $2 bereikte.

Eerste golf: XRP tussen $18 en $36

De analist heeft indrukwekkende koersdoelen vastgesteld voor het ‘grand wave 3’ patroon, met een ultiem hoogtepunt van $333. Echter, de route naar dit streefbedrag zal zich ontvouwen via meerdere golfbewegingen. De analist voorspelt dat de aanvankelijke stijging XRP naar een prijs tussen de $18 en $36 kan voeren.

In een recente tweet refereerde Dark Defender aan zijn voorspelling uit april. Hierin mikte hij op een koers van $1 voor XRP. Dit doel werd bijna bereikt na een positieve uitslag voor Ripple tegenover de Amerikaanse SEC, maar de munt stabiliseerde uiteindelijk rond de $0,93.

Een reële voorspelling?

Een voorspelling van $333 moeten we helaas toch met een korreltje zout nemen. Gezien het huidige circulerende aanbod van XRP-tokens zou dit neerkomen op een marktkapitalisatie van $17 biljoen. Dat is maar liefst 34 keer groter dan de marktkapitalisatie van Bitcoin (BTC) en ongeveer 17 keer groter dan de totale waarde van de gehele cryptomarkt.

De toekomst van XRP

Het sentiment rond XRP lijkt te zijn veranderd na een daling tot niveaus die we zagen voor de uitspraak van rechter Analisa Torres. Niettemin zijn er diverse positieve factoren die de koers op korte termijn kunnen beïnvloeden. Zo hebben verschillende exchanges, na Ripple’s gedeeltelijke overwinning in de rechtszaak, XRP weer opgenomen. Daarnaast is er een groeiende interesse vanuit diverse investeringsfondsen.

Echter, wil XRP echt aanzienlijk in waarde stijgen, dan zijn er fundamentele ontwikkelingen nodig. Cruciaal hierbij is XRP’s potentieel om te dienen als een brugvaluta, waardoor realtime, grensoverschrijdende betalingen tussen verschillende munteenheden gefaciliteerd kunnen worden.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom
Gebruiker maakt dure fout: betaalt 26.000 XRP aan transactiekosten voor overboeking van $0,088
Crypto-analist: XRP vertoont één van de sterkste bullish patronen ooit
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13