crypto prijs stijgt
Altcoin

Analist voorspelt: Deze Cryptomunt staat op het punt om enorm te stijgen

De afgelopen maanden bleken voor veel altcoins extreem winstgevend te zijn. Verschillende projecten zagen hun prijzen met honderden procenten stijgen. Een van die projecten is Fetch.ai (FET). De cryptomunt steeg met 300% in 2 maanden tijd.

Volgens de vooraanstaande cryptomarktanalist Rekt Capital is het potentieel van Fetch.ai nog lang niet uitgeput. Hij voorziet een verdere significante waardevermeerdering, waarbij zelfs het bereiken van een nieuwe recordhoogte binnen de mogelijkheden ligt.

Wat is Fetch.ai?

Fetch.ai is een innovatief blockchain-platform dat kunstmatige intelligentie (AI) gebruikt om alledaagse taken te automatiseren en te vereenvoudigen, zoals het boeken van vluchten en het vinden van parkeerplaatsen.

Het platform, dat zich richt op machine learning, biedt een open en gedecentraliseerd netwerk dat gericht is op het verbeteren van de efficiëntie in verschillende industrieën. Een van de sleuteltoepassingen van Fetch.ai is het ondersteunen van automatische handel voor gebruikers van Uniswap, een populair handelsplatform.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door het Ethereum-netwerk, dat essentieel is voor het creëren en trainen van autonome agenten die een cruciale rol spelen in de toepassing van slimme contracten, een belangrijk element in de evolutie van de digitale economie.

Samenwerking van Fetch.ai met SingularityNET belooft grote vooruitgang in AI-technologie

Rekt Capital, een bekende analist, heeft een positieve kijk op de toekomst van Fetch.ai. Hij wijst erop dat de prijs van deze op AI (kunstmatige intelligentie) gerichte cryptocurrency een belangrijk moment heeft bereikt. Bijvoorbeeld, de waarde van Fetch.ai steeg van $0,53 op 9 december naar $0,67 op 16 december. Met 60% van de handelsdagen die positieve resultaten laten zien, vertoont Fetch.ai sterke groeisignalen, wat wordt ondersteund door andere positieve indicatoren.

Deze indrukwekkende stijging in waarde volgde op een samenwerking met SingularityNET (AGIX), een platform dat helpt bij het ontwikkelen en verhandelen van AI-diensten. Het doel van deze samenwerking is om enkele ingewikkelde uitdagingen in de AI-sector aan te pakken. Dit omvat het aanpakken van problemen zoals het voorkomen van foutieve interpretaties in grote taalmodellen en het verbeteren van het vermogen tot complexe probleemoplossing.

Conclusie

Fetch.ai (FET) heeft recentelijk een indrukwekkende groei van 300% ervaren, ondersteund door zijn innovatieve combinatie van kunstmatige intelligentie en blockchain-technologie. De optimistische beoordeling van cryptomarktanalist Rekt Capital en de samenwerking met SingularityNET benadrukken het potentieel van Fetch.ai in de digitale economie, met verwachtingen van verdere waardestijgingen en technologische vooruitgang.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Fetch of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Markus Thielen: Altcoins zijn ‘groot risico’ ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Kan de Ripple (XRP) koers 50 dollar worden?
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano