Ethereum stijgt
Ethereum, Solana

Analist voorspelt enorme stijgingen voor Ethereum en Solana

De pseudonieme analist Kaleo is op dit moment razend bullish over Ethereum en Solana. Zodanig zelfs, dat hij stelt dat zijn bearish scenario voor Ethereum op dit moment niet meer valide is. Volgens de analist maakte Ethereum al een lokale bodem en raakt het nu klaar voor grote stijgingen.

Ethereum koers van $4.400?

Eerder voorspelde Kaleo dat Ethereum naar 1.400 dollar zou dalen om daar vervolgens een bodem te maken (gele lijn, onderstaande grafiek). Dat was op 6 september. Inmiddels is hij van mening veranderd en verwacht hij rond de huidige koersen een lokale bodem en daarna explosieve stijgingen.

Op basis van de grafiek lijkt hij voor het einde van 2024 een Ethereum koers van 4.400 dollar te voorspellen. Dat zou een significant stijging opleveren, want op dit moment handelt Ethereum op 2.359 dollar.

Dat betekent dat Kaleo bijna een verdubbeling van de Ethereum koers verwacht in het laatste kwartaal van 2024. Geloof jij dat het mogelijk is voor de nummer twee van de markt om zodanig te herstellen de komende maanden?

Solana op weg naar all-time highs

Over Solana is de analist misschien nog wel positiever. Nadat de munt zijn support op 120 dollar wist te houden, is het volgens Kaleo een kwestie van tijd voordat we nieuwe all-time highs zien.

“De witte lijnen waren en zijn altijd het pad geweest. Run it back”, zo luidt het commentaar van de analist bij de bovenstaande grafiek. Hiermee bedoelt Kaleo dat hij momenteel inzet op het meer bullish pad voor Solana.

Daarmee zou de koers voor het einde van het jaar op ongeveer 375 dollar uit moeten komen, zo is zijn analyse van de situatie. Waarom precies? Dat laat zich lastig raden, want het lijkt erop alsof Kaleo een analist is die vooral op pure prijsactie analyses maakt.

Dat wil zeggen dat hij niet per se kijkt naar indicatoren of fundamentele ontwikkelingen. Veel meer dan een grafiek met lijnen weet hij namelijk niet te produceren. Vergeet dan ook nooit dan technische analyse geen wetenschap is en dat er veel meer factoren zijn die een rol spelen in de koersontwikkeling van munten.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Ethereum nieuws

Ethereum whale houdt 8 jaar lang vast en maakt $40 miljoen winst
Waarom de Ethereum koers op het punt staat te exploderen volgens deze indicator
Fidelity: stablecoins creëren scheiding tussen Bitcoin en Ethereum
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten