Cryptocurrency Coins
Altcoin

Analist voorspelt op korte termijn koersexplosies voor altcoins

De populaire analist Nicholas Merten, de host van DataDash, zegt dat we ons moeten voorbereiden op een nieuwe koersexplosie voor altcoins. Op dit moment doet de markt (min Bitcoin en Ethereum) het volgens Merten heel goed en is dat een indicatie dat de periode voor de kleinere munten is aangebroken.

Waar is Merten bullish over?

Opvallend genoeg is Merten vooral bullish over het token-ecosysteem van Bitcoin. Het is sinds kort mogelijk om tokens te lanceren op de blockchain van Bitcoin en met name de memecoins op die blockchain doen het goed.

De komende dagen kan er nog een terugval plaatsvinden voor de kleinere munten, zo stelt Merten, maar uiteindelijk verwacht hij een “aardbeving” van de kleinste altcoins van de markt (in de positieve zin van het woord).

“Iets wat me optimistisch maakt, ondanks dat we een kleine terugval verwachten hier de komende dagen als we het 21-daagse gemiddelde verliezen, is dat we op een interessant punt in de altcoin-cyclus komen. Het moment waar we echt naar uitkijken met aardverschuivende bewegingen en acceleratie in TOTAL3 (markt – Bitcoin en Ethereum)”, aldus Merten.

Maar wat is de onderbouwing?

Merten lijkt zich voor zijn analyse vooral te baseren op het verleden. In het verleden was het vaak zo dat eerst de grote jongens (Bitcoin en een beetje Ethereum) omhoog schoten, waarna de rest van de markt volgde.

Nu is het met de Spot Bitcoin ETF nog maar de vraag of we wederom die cyclus te zien krijgen.

De beloftes van alle andere blockchains zijn nog steeds niet waargemaakt, terwijl Bitcoin rustig doorgaat met groeien. Zou de markt niet eens wat resultaten willen zien? Bijvoorbeeld toepassingen die gebouwd zijn voor de massa en ook echt op grote schaal werken?

Ethereum bestaat inmiddels acht jaar en de belangrijkste toepassing voor de technologie moet nog gevonden worden, althans zo lijkt het.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Avalanche of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Groot insider-verkoopschandaal bij Solana-rivaal Sui
Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Altcoins floreren terwijl Bitcoin koers stijgt: Dit zijn de grootste crypto-winnaars van de week
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy: Over 5 jaar zou je willen dat je meer Ripple (XRP) had gekocht
Cardano-oprichter is laaiend enthousiast over deze nieuwe cryptomunt
Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk