XRP
Ripple

Analist voorspelt: XRP klaar voor explosieve groei van 61.000% in aankomende Bullrun

XRP boekt steeds meer vooruitgang, met talrijke successen in zijn juridische strijd tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) en een reeks van samenwerkingen met diverse banken. Volgens de gerenommeerde analist CryptoInsightUK zou deze positieve ontwikkeling kunnen leiden tot een herhaling van de indrukwekkende parabolische rally die XRP in 2017 beleefde.

Potentie voor explosieve groei van XRP

CryptoInsightUK herinnert ons aan de indrukwekkende prestatie van XRP in 2017, waar het binnen ongeveer 9 maanden een winst van 61.000% behaalde. De analist benadrukt dat het repliceren van een dergelijke enorme stijging een uitdaging is gezien de huidige marktkapitalisatie van XRP. Toch sluit hij niet uit dat XRP een vergelijkbare groei kan doormaken als het zich vestigt als een digitale munt met praktische toepassingen in de echte wereld, waardoor het zowel waardevol wordt als beleggingsinstrument en nuttig in concrete toepassingen.

Volgens CryptoInsightUK heeft XRP een periode van drie jaar van consolidatie doorgemaakt, waarin het minder goed presteerde dan andere cryptocurrencies. Echter, dit kan technisch gezien juist voordelig zijn voor de toekomstige groei van het project.

Met de recente juridische overwinningen, die meer duidelijkheid bieden, lijkt Ripple klaar om ongehinderd verder te groeien. Hoewel CryptoInsightUK geen specifieke voorspellingen maakt over de toekomstige prestaties van XRP, stelt hij dat een explosieve stijging, vergelijkbaar met die van 2017, gezien de huidige ontwikkelingen zeker niet ondenkbaar is.

Ex-bankier positief over XRP

Ex-bankier Kyren voorspelt een aanzienlijke rally voor XRP, voornamelijk in de aanloop naar de volgende bullmarkt. Hij benadrukt de positieve ontwikkelingen rond de rechtszaak tegen de SEC als een belangrijke factor. Bovendien is er hernieuwde steun voor XRP van grote handelsplatformen zoals Coinbase en Kraken.

Verder wijst Kyren op de aanzienlijke vooruitgang die Ripple boekt in de ontwikkeling van Central Bank Digital Currencies (CBDC’s) in verschillende landen, wat de potentie van XRP verder kan versterken.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Rechtszaak tussen Ripple en SEC definitief beëindigd, volgens directeur
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt