Ripple, XRP
Ripple

Crypto analist voorspelt XRP koers van $0,75 in juli

Het is XRP sinds de bullmarkt van 2017-2018 niet meer gelukt om het positieve momentum te herpakken. De eens zo populaire munt is nooit meer in de buurt van zijn all-time high gekomen en verloor zijn hoge positie aan andere altcoins.

Toch hoop voor XRP?

Bill Morgan weet te delen dat XRP over de afgelopen 6 maanden zelfs 84% verloor ten opzichte van Bitcoin. Volgens hem komt er geen einde aan de glijpartij van de munt, die zo langzaam in de vergetelheid terechtkomt.

Een analist die nog altijd extreem bullish is over XRP is Egrag Crypto. In zijn laatste analyse op Twitter wijst hij op de maandgrafiek, waar volgens hem een veelbelovend patroon te vinden is.

Het gaat om een zogenaamde inverted hammer, die volgens hem betekent dat de XRP koers op de korte termijn naar $0,75 kan stijgen.

In de technische analyse wordt dit patroon als heel bullish beschouwd. Het is echter nog maar de vraag of dit XRP gaat redden en de voorspelling van Egrag Crypto daadwerkelijk uitkomt. Het heeft XRP sinds de all-time high van 2018 immers niet meegezeten.

Alle focus op juli

Uiteindelijk zou het in juli moeten gebeuren, de XRP koers van $0,75 die Egrag Crypto voorspelt op basis van de inverted hammer. Hij is er blijkens zijn woorden in ieder geval van overtuigd: “Dit is een geweldig signaal dat de koers van $0,75 heel snel komt en dat juli 2024 een maand van vuurwerk wordt!”

Aan de gemeenschap vraagt hij om geduldig te zijn en optimistisch te blijven. Ook zet hij de “THOR’S HAMMER” metafoor in om het patroon met woorden nog wat extra kracht te geven.

Wat denken jullie? Gaat XRP het nog voor elkaar krijgen om er ooit bovenop te komen of blijft het bij de magische bullrun van 2017-2018 voor de altcoin?

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Ripple breidt verder uit in Azië met XRPL fonds
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken