SolanaNuggetRush
Persbericht

Analist zegt dat Cardano (ADA) de laatste bull-cyclus weerspiegelt: handelaars voorspellen grote rally’s voor Chainlink (LINK) en NuggetRush (NUGX)

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Analist Dan Gambardello heeft verklaard dat Cardano hetzelfde gedrag vertoont als tijdens de laatste bull-cyclus.
  • Chainlink zou in april een piek boven de $25 kunnen bereiken, omdat de adoptie ervan blijft toenemen.
  • NuggetRush trekt web3-investeerders aan terwijl het zich voorbereidt op de lancering.

Hoewel Cardano minder goed heeft gepresteerd dan veel top-altcoins, heeft analist Dan Gambardello een optimistische voorspelling voor ADA gedeeld. Gambardello merkte op dat ADA hetzelfde bullish patroon heeft gevormd als de vorige cyclus, wat zou kunnen leiden tot een nieuw record ooit.

Chainlink (LINK) en NuggetRush (NUGX) zijn twee altcoins waarvan wordt voorspeld dat ze de komende maanden grote winsten zullen boeken. Lees verder om erachter te komen hoe hoog de voorspelling de komende weken zal zijn.

NuggetRush Kopen

NuggetRush (NUGX) klaar om binnenkort de mijlpaal van $1 te bereiken

NuggetRush (NUGX) is een openbaring op gaminggebied en introduceert een aantal opwindende nieuwe functies. NuggetRush heeft een miningspel gemaakt dat het echte leven zo dicht mogelijk benadert. De game bevat populaire NFT-personages, waaronder echte ambachtelijke miners.

Deze NFT’s zullen spelers de hulp en kennis bieden die nodig is om de meest succesvolle miningactiviteiten op te bouwen. Het beloningssysteem maakt NuggetRush ook tot één van de beste cryptomunten om in te investeren. Het goud en andere kostbare mineralen die spelers in de virtuele wereld vinden, kunnen worden omgezet in echt goud en contant geld, waardoor NuggetRush een zeer winstgevende onderneming wordt.

Een ander nieuw kenmerk van NuggetRush is het impact-gamingmodel. NuggetRush wil zijn bereik uitbreiden naar de echte wereld en arme ambachtelijke miners in onderontwikkelde landen belonen. Dit model met sociale impact heeft de aandacht van investeerders getrokken en heeft NuggetRush geholpen meer dan $3,5 miljoen op te halen in zijn crypto ICO.

NUGX, het native token van NuggetRush, is één van de meest bullish gaming-tokens. Het NUGX-token is in de voorverkoop met 90% gestegen en bereikte een hoogtepunt van $0,019. Met de lancering van dit spel over slechts een week voorspellen analisten echter dat NUGX in 2024 een piek zou kunnen bereiken van $1,00.

NuggetRush Kopen

Cardano (ADA) weerspiegelt de vorige bull-cyclus

In 2024 zijn de prijsprestaties van Cardano (ADA) achtergebleven bij veel van de beste altcoins. Year-to-date is de prijs van Cardano met slechts 3% gestegen, vergeleken met de 82% van Solana. Deze slechte prestatie heeft ertoe geleid dat ADA er niet in slaagde boven het weerstandsniveau van $0,7000 te komen.

Ondanks de slechte marktprestaties van Cardano heeft Dan Gambardello een optimistische voorspelling gedeeld. Volgens de analyse van Gambardello doet ADA precies wat het deed tijdens de laatste Bitcoin bull-cyclus, net voor de halving.

Hij merkte op dat Cardano hetzelfde traject kon herhalen waarbij het een ATH raakte. Met deze voorspelling is dit één van de beste altcoins om te kopen, aangezien de voorspelling suggereert dat de prijs van Cardano boven de $3,00 zou kunnen stijgen voor een nieuwe ATH.

Na een succesvolle samenwerking met New Zealand Banking Group (ANZ) en Chainlink Labs zijn crypto-analisten optimistisch over het LINK-token. In reactie op het nieuws adviseerde Austin Arnold, een cryptocommentator, investeerders om Chainlink op hun radar te krijgen.

Hoewel de prijs van Chainlink het grootste deel van de maand onder de weerstand van $20,00 is gebleven, is cryptohandelaar Inmortal optimistisch over een uitbraak. Volgens Inmortal is LINK één van de beste altcoins om in de gaten te houden, en voorspelt een rally van boven de $25,00 in de komende week.

Afsluitende gedachten

De overeenkomsten in de bullcyclus van Cardano zouden tot een grote prijsstijging in 2024 kunnen leiden. Ondertussen voorspellen traders grote rally’s voor Chainlink en NuggetRush, twee munten die onmisbare munten zijn voor beleggers die hun portefeuilles willen laten groeien.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.