Shiba Inu (SHIBA)
Persbericht

Analisten Voorspellen dat deze Nieuwe Meme Coin Shiba Inu Kan Inhalen – Presale nu Live!

Een nieuw crypto project heeft de afgelopen dagen voor veel oproer gezorgd binnen de crypto markt. Dit komt onder andere doordat verschillende analisten voorspellen dat deze token – crypto meme project Love Hate Inu (LHINU) – binnenkort explosief zal kunnen gaan toenemen in waarde. 

Love Hate Inu staat klaar om de crypto industrie over te nemen met een aantal unieke eigenschappen en een compleet nieuwe manier van hoe blockchain-technologie ingezet kan worden. Het project combineert hiervoor een Vote-to-Earn systeem met een meme-coin, en door deze combinatie verwachten analisten dat LHINU op de lange termijn zelfs groter kan gaan worden dan Shiba Inu.

Als gebruiker van het meme platform kan je je stem uitbrengen op polls, die over van alles en nog wat kunnen gaan. Wat is bijvoorbeeld je mening over spraakmakende beroemdheden zoals Donald Trump, Elon Musk of Andrew Tate? Heb je een hekel, of bewonder je deze publieke figuren? Love Hate Inu geeft gebruikers van het nieuwe platform de mogelijkheid om crypto te verdienen wanneer ze hierover hun eerlijke mening delen. 

>>> Bezoek de Love Hate Inu Website <<<

Love Hate Inu Haalt $ 100,000 Tijdens de Eerste Paar Uur na Lancering – Analisten met Verbazing Geslagen door Nieuwe Crypto

De presale van Love Hate Inu was nog maar net van start gegaan, toen de eerste grote investeringen al binnen stroomden. In totaal werd er meer dan $100,000 geïnvesteerd in de eerste paar uur nadat de presale live ging. 

Analisten reageerden in eerste instantie geshockeerd op de omvang van de investeringen, maar zagen kort daarna ook in dat dit helemaal niet zo gek is. De wereldwijde industrie van online-enquêtes is namelijk al zo’n $ 3 miljard waard, en groeide afgelopen jaar met maar liefst 14,6%.

Love Hate Inu speelt dus niet alleen in op een online-industrie die in rap tempo groeit, maar heeft ook de potentie om deze volledig te hervormen. De crypto combineert een aantrekkelijk Vote-to-Earn mechanisme met het virale vermogen van een meme coin, en heeft zo zowel oneindig veel marketingmogelijkheden als een daadwerkelijke functie. 

Gezien de unieke kenmerken van Love Hate Inu en het feit dat ze een van de eerste zijn die blockchain technologie goed weten toe te passen op de wereld van online-enquêtes en polls, lijkt het erop dat het project mogelijk een deel van de miljardenindustrie naar zich toe kan trekken.

Verder heeft het project toegezegd om samenwerkingen aan te gaan met merken en bedrijven om polls uit te voeren. Daarnaast zal het in de toekomst mogelijk zijn om deel te nemen aan gesponsorde polls, waar spelers bijvoorbeeld NFT’s kunnen verdienen door hun stem uit te brengen. 

>>> Bekijk de Love Hate Inu Presale Tussenstand <<<

Analisten Spreken Hoopvolle Verwachtingen Uit over Nieuwe Crypto – Love Hate Inu is de Volgende Shiba Inu

Shiba Inu (SHIB) is op dit moment een van de beste meme coins en heeft in het verleden al enorme prijsstijgingen meegemaakt. Sinds de lancering in 2020 is de prijs van SHIB gestegen van $0.000000000153 tot $0.0000111 – een prijsstijging van 7.254.801%.

Eén SHIB token is dus duizenden procenten meer waard geworden – en een groot deel daarvan binnen slechts 1 jaar tijd! 

Love Hate Inu bouwt voort op het succes van dit soort meme coins. We denken dan bijvoorbeeld ook aan Dogecoin, Floki Inu en Tamadoge. Verschillende analisten geven nu al aan te verwachten dat Love Hate Inu komend jaar uit gaat groeien tot een succes, en zich dan mogelijk gaat aansluiten in het rijtje van snelle crypto stijgers. Mogelijk is het zelfs zo dat de token Shiba Inu kan gaan overstijgen!

Deze voorspelling komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Analisten zijn bullish over het project, doordat de verwachting is dat de vraag naar dit soort platformen erg zal groeien in de toekomst. Het internet barst van de sterke meningen en wordt gedreven door controversie, waardoor er veel individuen zijn die hun haat of liefde voor een onderwerp, persoon of dilemma willen uitspreken. 

De onderwerpen van Love Hate Inu kunnen erg uiteenlopend zijn, denk hier bijvoorbeeld aan politiek, entertainment of sociale onderwerpen. De token zal ongetwijfeld een hit worden op social media, waardoor het mogelijk een van de populairste crypto projecten van dit jaar zal worden.

Hierboven is een goed voorbeeld te zien van hoe een Love Hate Inu stemming eruit komt te zien. De meningen over Donald Trump zijn erg verdeeld, waardoor er met een door Love Hate Inu georganiseerde poll een beter beeld kan worden geschetst van de algemene populariteit van ‘The Don’.

>>> Ga naar de Love Hate Inu Website <<<

Investeren in Nieuwe Crypto LHINU is erg Gemakkelijk – 90% van de Totale Supply is nu Beschikbaar

Investeerders die interesse hebben in het Love Hate Inu project hebben geluk. Op dit moment kan de token namelijk voor de beste prijs worden aangeschaft. De presale is namelijk per 8 maart gestart, en in totaal zal er 90% van de totale supply beschikbaar zijn voor de verkoop.

$LHINU, de native currency van het Love Hate Inu platform, kan nu worden gekocht voor $0.000085 per token.

Via de website van Love Hate Inu kan de token worden geswapt voor ETH of USDT. Investeerders die niet in het bezit zijn van een van deze twee cryptomunten kunnen echter ook gewoon met een creditcard betalen. Via een handige integratie zal dan via de website ETH of USDT worden aangeschaft en worden geswapt voor $LHINU. Let op dat er hier redelijk hoge transactiekosten voor worden doorberekend aan de koper. 

De $LHINU presale is betrouwbaar, en tijdens de presale worden 90% van de in totaal 100 miljard beschikbare tokens verkocht. Aangezien de overgrote meerderheid beschikbaar is tijdens de presale, is de kans op een scam of rug pull erg klein. Dit is overigens redelijk ongewoon bij presales van cryptocurrency’s, waar vaak een groot deel van de tokens in handen blijft van het team dat het project ontwikkelt. 

>>> Bezoek Direct de Love Hate Inu Presale <<<

Hoe Werkt het Nieuwe Crypto Love Hate Inu Vote-to-Earn Platform

Zoals eerder kort is benoemd, is het bij Love Hate Inu mogelijk om crypto te verdienen door je stem uit te brengen in een poll. Hoe werkt dat precies?

Om deel te nemen aan het platform dienen participanten gebruik te maken van het Love Hate Inu staking mechanisme, waar tokens voor een minimale periode van 30 dagen vastgezet worden – het doel hiervan is om manipulatie van het stemproces te voorkomen. Bovendien zorgt het ervoor dat het stemmen op een volledig anonieme wijze uitgevoerd kan worden. 

Participanten die meer $LHINU tokens bezitten of de tokens voor een langere tijd hebben gestaked, krijgen een zwaarder tellende stem. Verder zal het opzetten van een poll worden betaald door de maker, die daarmee ook direct in de beloningen voorziet van stemmers.

Om de procedure soepel te laten verlopen is er een ‘Vote Submission Platform’, waar ideeën voor polls gedeeld kunnen worden. Hiernaast is er ook het Management Dashboard, dat zorgt voor de monitoring van het stemproces en dat alles op transparante en eerlijke wijze verloopt. 

Meer informatie over het Love Hate Inu ecosysteem zal bekend worden gemaakt naarmate de lancering van het platform dichterbij komt. 

>>> Meer Informatie over Love Hate Inu <<<

Love Hate Inu Presale Informatie – FOMO Zal Toenemen Naarmate het Project Groeit

90% van de $LHINU tokens is beschikbaar tijdens de presale, en de overige 10% zal gereserveerd worden voor marketingdoeleinden, de ontwikkeling van het platform en het uitbetalen van beloningen aan stemmers.  

De $LHINU token is een ERC-20 token, die gehost wordt op het Ethereum netwerk. In totaal zijn er 90 miljard tokens beschikbaar om te kopen tijdens de presale. De hard-cap is vastgesteld op een bedrag van $10,068,750. 

De presale is gestart op 8 maart 2023 en zal lopen tot uiterlijk 8 mei 2023 – een periode van 2 maanden. De presale zal eerder stoppen mochten de tokens al voor 8 mei uitverkocht zijn.

Volgens de whitepaper van het project staat de lancering van het platform gepland voor het derde kwartaal van 2023. Bedrijven en organisaties kunnen beginnen met het creëren van hun eigen polls in het vierde kwartaal van dit jaar. 

Door de hoge verwachtingen rondom het project is de FOMO rondom Love Hate Inu nu al enorm. Door de omvang van de investeringen in de eerste paar uur zijn de ogen van investeerders en analisten inmiddels allemaal gericht op het Vote-to-Earn platform, en zal de eerste fase van de presale snel gaan uitverkopen.

Dit leidt mogelijk tot meer FOMO onder investeerders die de token tegen de best mogelijke prijs willen aanschaffen. Die prijs bedraagt momenteel – in fase 1 – 

$0.000085 per stuk, maar zal stijgen tot $0.000145 in de laatste presale ronde. 

Elke duurt 7,5 dag en zal dan opgevolgd worden door de volgende, waardoor het elke keer een kwestie van tijd is voordat de prijs per token verhoogd wordt. We raden investeerders die interesse hebben in dit project aan om snel te handelen, voordat de prijs stijgt in een volgende fase. Het Hate Love Inu project is uiterst interessant en heeft een grote potentie om explosief te groeien in 2023! 

>>> Bezoek Direct de Love Hate Inu Presale <<<