Video Gaming
Persbericht

Analisten Voorspellen: Dit Nieuwe Crypto Presale Project zal de Crypto Gaming Sector Transformeren

Afgelopen weken hebben allerlei cryptomunten enorme stijgingen meegemaakt in hun koers en dus zitten de meeste crypto investeerders er een stuk beter bij dan vorig jaar. Ben jij op zoek naar de volgende kans in de markt? Let dan op deze nieuwe crypto presale die zich richt op crypto games!

Dat er in de crypto gaming markt veel geld rond gaat bleek al toen spellen als Axie Infinity enorme prijsstijgingen meemaakten. De nieuwe crypto games hebben vaak een eigen veelbelovende crypto token die veel waard kan worden.

De nieuwste toevoeging aan de crypto gaming sector is Meta Masters Guild; een project dat zich niet op één crypto game richt, maar juist een heel scala aan verschillende crypto games aan wil gaan bieden.

>>> Nu naar de MEMAG Presale <<<

Eén Cryptomunt, Meerdere Crypto Games

Het belangrijkste principe van Meta Masters Guild is dan ook dat de token van het project, MEMAG, gebruikt gaat worden in al deze spellen. Dat geeft jouw als investeerder een mooie kans.

Door dit besluit is het succes van de token niet langer afhankelijk van hoeveel er één bepaalde game wordt gespeeld. Het kan telkens weer een nieuwe boost krijgen als er een nieuw spel uitgebracht wordt of bijvoorbeeld een update krijgt.

Hierdoor zijn er veel investeerders ingestapt die niet op zoek zijn naar één klapper, maar juist willen dat een cryptomunt langzaamaan groeit in gebruik én in prijs.

Presale MEMAG nu al groot succes

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de presale van de MEMAG token nu al een groot succes is en er al meer dan $2,5 miljoen opgehaald is. Inmiddels bevindt de presale zich al in de vierde fase en heb je nog heel even om te investeren voordat de prijs stijgt.

Met elke nieuwe fase die aanbreekt in deze crypto presale stijgt de prijs van de token namelijk. Hierdoor zijn de eerste investeerders de grote spekkopers, zij hebben hun investering nu al meer waard zien worden.

Als je nu investeert, profiteer je ook nog van enkele prijsstijgingen tijdens de presale. Daarnaast is de kans groot dat de token nogmaals in prijs zal stijgen zodra het bij een exchange gelist wordt.

Een exchange listing is het moment waarop een token voor het eerst te verhandelen is voor het grote publiek. Investeerders uit de presale krijgen dan ook pas de eerste kans om de tokens te gaan verkopen.

Eerste games al aangekondigd

Meta Masters Guild is al druk bezig met de ontwikkeling van hun platform waarop ook al de eerste games ontwikkeld worden. Er zijn op dit moment drie spellen aangekondigd; Meta Kart Races, Meta Masters World en Raid NFT.

Het eerste spel dat uitkomt, is Meta Kart Racers en dat laat meteen zien welke mogelijkheden Meta Masters Guild allemaal gaat bieden. Zo is de kart in het spel een NFT die je kunt verhandelen en kun je crypto verdienen door goed te racen.

Het Play-to-Earn aspect van de games kan erg belangrijk worden, zeker voor de investeerders in MEMAG tokens. Doordat alle spellen in deze tokens gebruikers uitbetalen, loopt het volume snel op hoe meer spellen er zijn.

Zelf meedoen met de MEMAG Presale

Ben je onder de indruk van het project van Meta Masters Guild en heb je vertrouwen in toekomstige prijsstijgingen van de token? Doe dan nog snel mee met de presale van MEMAG zodat je een mooie winst op de token kan ontvangen.

Meedoen met de presale van deze veelbelovende crypto gaming coin doe je door naar de website van Meta Masters Guild te gaan. Eenmaal aangekomen op de website verbind je een wallet en ben je nog slechts enkele stappen verwijderd van jouw MEMAG tokens.

Je zult namelijk ETH of USDT in moeten ruilen voor de MEMAG tokens en als je dat al in je wallet hebt staan, kun je ze meteen omruilen. Als je nog geen crypto hebt, kun je via de website van Meta Masters Guild Ethereum kopen die je daarna om kan ruilen voor de tokens.

Je ontvangt de MEMAG tokens nog niet direct, pas na de presale kun je de tokens claimen en vind je ze terug in je wallet.

>>> Nu naar de MEMAG Presale <<<