prijs stijgt
Persbericht

Analisten voorspellen Rally – Duurzame Crypto met Meeste Potentie accepteert nu ook ETH betalingen

Er wordt op dit moment met veel interesse gekeken naar ontwikkelingen in de crypto markt, zeker nu analisten denken dat er een nieuwe rally aan kan komen. Bij een rally schieten de prijzen omhoog, zonder dat echt te analyseren valt waar de stijgingen vandaan komen. 

Dat betekent niet dat je zomaar kan investeren in een cryptomunt en kan verwachten dat je geld gaat verdienen. Je zult nog altijd de juiste keuzes moeten maken, en één van die keuzes is misschien wel de nieuwste duurzame cryptocurrency. 

Deze duurzame cryptomunt is C+Charge en is verkrijgbaar in een presale die nog slechts 24 uur duurt. In deze 24 uur kun je nog snel investeren in de cryptomunt tegen een voordelig tarief, zodat je direct kunt profiteren van prijsstijgingen zodra de coin vanuit de presale gelist wordt bij één of meerdere exchanges. 

>>> Nu naar de C+Charge Presale <<< 

C+Charge accepteert nu ook Ethereum betalingen

De presale van C+Charge is dus al een tijdje bezig, maar in de laatste 48 kan het tempo wel eens flink toenemen. Dat komt omdat je nu ook met Ethereum de C+Charge token kan kopen. 

Hierdoor opent de presale in de laatste twee dagen zich plots voor een enorme groep investeerders die deze presale eerder links hebben laten liggen. Voor deze beslissing was het namelijk alleen mogelijk om met Binance Coin (BNB) of Tether (USDT) de token aan te kopen. 

Er zijn nog zo’n 45 miljoen tokens over voordat de prijs van de presale opnieuw omhoog gaat. Tijdens de presale waren er verschillende fases, en bij elke nieuwe fase is de prijs weer iets gestegen. 

Op dit moment betaal je 0,018 USDT per CCHG token en het kopen van de tokens doe je via de website van C+Charge. Daar kies je eerst met welke munt je graag de CCHG token aan wilt kopen. 

Zodra je de keuze tussen Binance Coin, Tether of Ethereum gemaakt hebt, zal de website je vragen een wallet te verbinden. Het handigste hiervoor is MetaMask, de meest gebruikte wallet ter wereld. 

Gaat C+Charge de Elektrische auto-industrie op zijn kop zetten?

C+Charge heeft grootste plannen voor de industrie van elektrische auto’s. Het idee is dat C+Charge een universeel betaalsysteem wordt voor laadstations van elektrische auto’s. 

Dat betekent dat jij binnenkort voor het opladen van je elektrische auto’s kan gaan betalen met de crypto tokens van C+Charge. Dit is nog niet het grootste voordeel; C+Charge komt namelijk ook met een eigen app waarin het nog veel meer mogelijkheden biedt.

In die app krijg je namelijk realtime updates over beschikbare laadstations, huidige prijzen en meer handige functies. Als C+Charge het netwerk weet uit te rollen over een groot aantal laadstations zal het de laadstation industrie flink kunnen veranderen.

Dat dit mogelijk is heeft het al laten zien in Turkije. Daar heeft het een samenwerking gesloten met een grote partij waardoor 20% van de laadstations in het land al aangesloten worden bij C+Charge. 

Tot slot is er nog de mogelijkheid om carbon credits te verdienen aan het opladen van je auto. Klinkt gek, maar door je auto op te laden, doe jij iets goed voor het klimaat en daar mag je best voor beloond worden.

Waar nu carbon credits vooral nog aan grote bedrijven uitgedeeld worden, zal C+Charge ze juist naar jou als consument brengen. Zowel de gebruiker van C+Charge voor het opladen van zijn of haar auto, als de crypto investeerder met CCHG tokens in zijn of haar wallet, ontvangen daarvoor carbon credits. 

Laatste 24 uur presale – Gaat CCHG uitverkopen? 

Dat je nog 24 uur hebt om te investeren in deze groene cryptomunt, betekent niet dat je rustig af kan wachten. Met het tempo waarop de token verkocht wordt, en de toevoeging van Ethereum als betaalmiddel, kan het zomaar zijn dat C+Charge nog sneller gaat verkopen. 

Op dit moment heeft het project zo’n $1,8 miljoen opgehaald waarmee ze het project verder zullen financieren. Wil jij ook nog op tijd instappen in de presale van C+Charge? Klik dan snel hieronder en koppel jouw wallet voor je investering! 

>>> Nu naar de C+Charge Presale <<<