Bitcoin

Andrew Tate gaat $100 miljoen in Bitcoin investeren

In een recente post op X heeft Andrew Tate aangekondigd dat hij van plan is zijn dollars volledig te verkopen en meer dan $100 miljoen in Bitcoin te investeren.

Tate, die een enorm aantal aan Amerikaanse dollars heeft, verklaart in zijn bericht: “Ik ben klaar met de banken. Ik ben klaar met hun geld. Klaar met de oplichterijen.”

De afgelopen jaren is de Amerikaanse dollar vaak bekritiseerd vanwege waardeverlies, deels als gevolg van toenemende inflatie en renteverhogingen.

Andrew Tate de afgelopen tijd een groot voorstander van cryptocurrency geworden. In februari stelde de miljonair voor om zijn eigen valuta te creëren en deze te ondersteunen met $100 miljoen van zijn eigen vermogen voor zijn volgers.

Hoewel de exacte crypto-wallet en de totale Bitcoin-bezittingen van Andrew Tate onbekend zijn, zou hij aanzienlijke winst kunnen behalen als hij besluit meer in Bitcoin te investeren. De stijgende trend van Bitcoin kan zijn investering in deze cryptomunt verder stimuleren.

Stijgende crypto koersen

De aankondiging van Tate komt op een moment dat de cryptokoersen flink aan het stijgen zijn. Bitcoin staat momenteel op $65.800, een stijging van 7 procent ten opzichte van een dag geleden. Deze prijsstijging werd veroorzaakt door een redelijk positief CPI-rapport. Direct na de publicatie van dit rapport stegen de cryptokoersen aanzienlijk.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Meeste crypto analisten zijn het eens, bull markt nog maar net begonnen
Bitcoin stijgt in 2024 5x harder dan S&P 500 en NASDAQ
Voormalig Coinbase directeur pijst Bitcoin en haalt keihard uit naar Federal Reserve
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist: Nu XRP kopen vergelijkbaar met vroege investeringen in Apple, Google en Tesla
Altseason op komst? Crypto analisten verwachten vuurwerk
Nederlandse crypto analist: Bitcoin koers kopieert de bullmarkt van 2017