Altcoin

Andrew Tate is eigen memecoin aan het promoten

De controversiële influencer Andrew Tate, die bekendstaat om zijn vrouwonvriendelijke uitspraken, is zich momenteel volledig op memecoins aan het storten. Hiermee lijkt hij financieel te willen profiteren van de gigantische following die hij over de jaren heeft opgebouwd.

Andrew Tate promoot memecoin

Het gaat om de memecoin DADDY, die inmiddels 50.000 tokenholders. Opvallend is dat de memecoin van Tate relatief weinig daalde de afgelopen dagen, ook ten opzichte van Bitcoin.

DADDY daalde met een kleine 5% op vrijdag, terwijl de rest van de markt het een stuk zwaarder te verduren kreeg. Dat zegt natuurlijk niets over de toekomst, want als iemand als Tate straks weer klaar is met de memecoins, dan krijgt deze munt waarschijnlijk geen aandacht meer.

Een andere token van de influencers, Real Nigger Tate (RNT) is met 17% gestegen op vrijdag. Zijn memecoins stijgen op dit moment, omdat Tate een airdrop heeft aangekondigd.

Nu deelt Tate ook nog eens de plannen voor The Real World (TRW), een nieuwe token die hij ook nog eens wil lanceren. Zo is hij zijn assets dus behoorlijk aan het verdelen over verschillende memecoins. Volgen jullie het nog?

Wat krijg je met TRW?

Met een investering in TRW krijg je een aandeel in de onderneming van Tate, die maandelijks ongeveer 20 miljoen dollar in het laatje zou brengen.

“Deze token wordt gedekt door de winsten van The Real World. Hoeveel tokens jij bezit bepaalt hoe groot jouw aandeel in The Real World is. Als jij 1% van de tokens bezit, dan bezit je 1% van The Real World”, zo luidt het verhaal.

Het probleem wat Tate niet lijkt te zien, is dat een lancering van dergelijke tokens tegen de financiële wet- en regelgeving ingaat. Als hij bijvoorbeeld tokens in de Verenigde Staten gaat verkopen, dan is de kans ongeveer 100% dat hij de toezichthouder achter zich aan krijgt.

Precies dit is waarom ze bij Ripple jarenlang een rechtszaak tegen de SEC voerden. Het wordt dus interessant om dit te volgen. Je kunt je bijna niet voorstellen dat Tate zich hier niet over heeft ingelezen.

Als bedrijf mag je niet zomaar aandelen aan het grote publiek verkopen en daar komt geen verandering in als je dit zomaar even in een token giet.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Worldcoin beschuldigd van prijsmanipulatie en oplichting
Glassnode oprichters verwachten spoedig begin nieuw altcoin seizoen
Dit zijn de best presterende crypto’s van het moment
Meer nieuws

Meest gelezen

Is dit waarom de Ripple (XRP) koers gigantisch hard stijgt?
Einde van Ripple (XRP) rechtszaak met de SEC mogelijk deze week
XRP koers valt plotseling omlaag terwijl Bitcoin en Ethereum koersen stabiliseren